Postal napisał(a):
wlasnie dostalem lancueszek na gg
po meczu i skandalicznym karnym powstała akcja zabij sędziego Howard Webb'a.... zbierzmy sie w stolicy i nie pozwólmy mu wyjechać z Austri Wyślij to do 5 kolejnych osób Jesli nie wyślesz to znaczy ze jestes pedałem i popierasz sedziego
1. obrażanie kogoś "pedał" na forum publicznym to fajna zabawa tylko dla LPRu i PiSu, oraz dzieciaków z podstawówki.
2. popieram opinię, iż jakby reprezentacja lepiej grała, to by nie było problemu - wygrywając 2 czy 3:0 jedna bramka stracona na koniec tragedii zazwyczaj nie robi. po syfie jaki był w pierwszej połowie większość obserwatorów zagranicznych pewnie uzna, iż wynik dzielący pkt jest
sprawiedliwystracona pierwsza połowa (i tak cudem byliśmy na plusie,a nie na minusie) i ogólny fail - takie jest moje zdanie po tym meczu. mecz z Niemcami mi się lepiej oglądało.
Ale tu kurwa nie chodzi o to czy nasi grali dobrze czy zle tylko o ewidentny blad sedziego wypaczajacy wynik meczu. Ewidentnie koles zrobil dobrze Austrii i powinien za to beknac.
Czekam teraz na mecz Austri z Niemcami bo przeciez Austria MUSI awansowac. Beda walki zobaczycie.
PS. Sedzia chuj... i pedal !!