Oyci3C napisał(a):
Oj pamiętam jak biegłem z HDD w kieszeni do domu ze świeżym MDK. :<
Ja pamiętam 25 dyskietek na NFS1, potem kopiowanie, 3 były zepsute więc standardowa procedura - powrót po pozostałe 3 pliki i nagranie na tych dobrych
Oj wtedy się ganiało po osiedlu... Battle arena toshinden 1 w ogóle jakieś dziwne było i z 5 razy ganiałem w te i z powrotem.
Kiedyś mi HDD wypadł z ręki na klatce, z 1083 MB zrobiło się 1079 po skanie - kiedyś to dyski robili
Highlander napisał(a):
heh, teraz mi przypomniałes, kiedys pudelka od gier byly zajebiste, wielkie w pizdu, 2 dyskietki w srodki, moze jakas karteczka i nic poza tym ;d pamietam w takiej wersji szczegolnie prince of persia 2, C&C i jakąś fifę.
SC1 jaką miał instrukcję.. I historię świata na jakieś 30 stron. A teraz w SC2 w 5 stronach streszczenie fabuły z jedynki :/
Te gały ludzi jak mówiłem że Pentiuma mam
Mój pierwszy oryginał z C64
(wywalili mi linka - Captain Blood)
Poza tym byłem chyba jedynym 4-klasistą w szkole który wiedział jak po angielsku jest spichlerz (dzięki Civ1 na Amidze ^^; - rozkminiałem od A do Z ze słownikiem w ręku)
The Dune na Amidze - można było zamiast wieży włączać dla muzyki, PC-towy sound blaster to przy tym brzęczyk był.