mmorpg.pl

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 88 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
**

PostNapisane: 20 gru 2007, 00:08 
co do fabuły to jest coś takiego jak intro, ale nie wiem jak je odpalić. ja widziałem raz końcówkę po tym jak włączyłem grę i poszedłem na obiad. może jak się długo nic nie robi po uruchomieniu gry, to się filmiki włączają (w wielu wcześniejszych grach już takie "wygaszacze ekranu" były stosowane). nie mam cierpliwości jakoś, aby czekać po raz kolejny, aż mi się łaskawie rozpocznie ten filmik i wreszcie się zorientuję dokładnie "o co cho" 8)

edit: http://www.youtube.com/watch?v=7O0LhadNA_w jednak nawet po obejrzeniu intra "gówno" wiemy ;)

PostNapisane: 20 gru 2007, 00:17 
ja bym chciał się wreszcie dowiedzieć, dlaczego Hoffman nazywał Marcusa zdrajcą, i dla czego na początku jesteśmy w więzieniu

**

PostNapisane: 20 gru 2007, 00:41 
Enhu napisał(a):
ja bym chciał się wreszcie dowiedzieć, dlaczego Hoffman nazywał Marcusa zdrajcą, i dla czego na początku jesteśmy w więzieniu

SPOILER
Siedzi za samowolne opuszczenie posterunku w czasie sluzby. Zrobil to by ratowac swoje ojca lub brata - nie pamietam juz dokladnie.

I ogolnie to w grze chodzi o inwazje obcych na ziemie i powstrzymanie ich.
Obcy przemieszczaja sie i zyja w ogromnym systemie podziemnych tuneli jednym z pierwszych celow gry jest zdobycie urzadzenia ktore pozwoli stworzyc dokladna mape tych tuneli.

Fabula jest sukcesywnie odkrywana w czasie gry poniewaz ci zolnierze sami za bardzo nic nie wiedza. :-)

SPOILER

PS. Fajnie by bylo jakby dodano funkcje oznaczania spoilerow na forum i mozliwosc pisania w kolorze tla. Przydaje sie jak widac czasem.
Na GOLu jest to fajnie zrobione.

PostNapisane: 20 gru 2007, 00:52 
Kabraxis napisał(a):
Siedzi za samowolne opuszczenie posterunku w czasie sluzby. Zrobil to by ratowac swoje ojca lub brata - nie pamietam juz dokladnie.

fajnie, przełażę grę po raz 2gi, i nic o tym nie słyszałem :|

PostNapisane: 20 gru 2007, 01:39 
Gra wymiata i tyle w tym temacie. Wybaczyłem jej wszystkie nerwy przy instalce - SP miodzik.

Mi przy próbach wbicia na serwery lub co-op wyskakuje, że nie mam Gold Live - podobno na PC miała być opcja grania po necie bez Golda.

PostNapisane: 20 gru 2007, 06:15 
Varenthin napisał(a):
w poniedziałek będzie już w coś nowego pykał i też będzie super wowwow szałowe

Zaczyna mnie drażnić takie coś.... co Was ugryzło ostatnio? jak macie problem to sobie sami z nim poradźcie a nie wypisujcie tych wszystkich pierdoł non stop.

PostNapisane: 20 gru 2007, 07:21 
Na gram.pl po zarejestrowaniu gierki dostajesz przeważnie 30PLN. Nie grasz w WoWa, dokładasz 50 dyszek i masz co miesiąc nową gierkę bez problemu do grania w necie. Myśleć trzeba.

PostNapisane: 20 gru 2007, 08:33 
Sobtainer napisał(a):
Na gram.pl po zarejestrowaniu gierki dostajesz przeważnie 30PLN. Nie grasz w WoWa, dokładasz 50 dyszek i masz co miesiąc nową gierkę bez problemu do grania w necie. Myśleć trzeba.
Sob ja nie chce Cię drażnić tylko z Toba pograc, naprawde 3 dni temu mówiłeś że UT3 jest git i że warto kupić bo grasz i Ci sie strasznie podoba. Poprostu poczekam co powiesz w poniedziałek.
nie gniewaj sie :wink:
mówiłeś ze cod4 super i że eve super to gram w cod4 i eve 8) i musze przyznac ze eve niespecjalnie mi sie podoba ale skilluje twardo a cod4 mi sie bardzo podoba i nie tesknie za nową strzelanką chyba że bedzie z kim pograć.
zresztą sam powiedz jakbym wygladał z nowym UT3 w garsci chcąc z Tobą pograć :wink:

PostNapisane: 20 gru 2007, 08:53 
Deshroom, a powiedź mi w którym miejscu ja napisałem, że nie siedze na UT3 już? :)

PostNapisane: 20 gru 2007, 09:02 
Sobtainer napisał(a):
Deshroom, a powiedź mi w którym miejscu ja napisałem, że nie siedze na UT3 już? :)
poddaje sie :wink:

PostNapisane: 20 gru 2007, 10:28 
Czy ktoś może mi wytłumaczyć o co chodzi z usługa Windows Live w GoW? i dlaczego nie można grać w multiplayera w Polsce?

PostNapisane: 20 gru 2007, 12:23 
Sobtainer napisał(a):
Czy ktoś może mi wytłumaczyć o co chodzi z usługa Windows Live w GoW? i dlaczego nie można grać w multiplayera w Polsce?

Stwórz sobie konto tutaj: http://www.gamesforwindows.com/en-US/Pages/default.aspx - ja jako kraj rodzinny podałem Szkocję i W-Live wystartował.

Ale jak chce co-opa zagrać to woła, zebym miał Live Gold.

**

PostNapisane: 20 gru 2007, 13:23 
MacDwain napisał(a):
Sobtainer napisał(a):

Stwórz sobie konto tutaj: http://www.gamesforwindows.com/en-US/Pages/default.aspx - ja jako kraj rodzinny podałem Szkocję i W-Live wystartował.

imho fail jeśli trzeba mieć na multi jakiś dodatkowy abonament - nie ma szans na przebicie się przy takiej masie gier z multiplayerem ;)

PostNapisane: 20 gru 2007, 13:28 
no podobno wersja PC miała mieć za free sporo opcji, które na x-box są płatne. A szkoda, że trzeba płacić, bo ja tego robić nie zamierzam. I gdybym wiedział, ze tak zrobią, gry bym nie kupił.

PostNapisane: 20 gru 2007, 13:42 
Ja to samo. Wkurwiłem się na maxa. Mam nadzieje, że to poprawią przy okazji jakoś w najbliższym czasie.

PostNapisane: 20 gru 2007, 13:48 
Cytuj:

Ehh ? Myślałem że Gold jest wymagany jak chcemy grać crossplatformowo z posiadaczami X360...

PostNapisane: 20 gru 2007, 13:51 
to co z tym MP bo rozumiem że SP jest nudne zresztą wali mnie nie bede grał w SP, cooperative nie działa. a MP ? i czy jest wesja anglojezyczna ?

PostNapisane: 20 gru 2007, 14:05 
A na LANie można grać coopa za free ?

PostNapisane: 20 gru 2007, 14:10 
No wlasnie bo bym postawil serwerek z wirtualnym LAN i pogral z kumplami ;P

PostNapisane: 20 gru 2007, 14:14 
Desh - przy drugiej instalacji sprawdziłem - nie było możliwości wyboru wersji językowej. Wersja kinowa, gadają po angielskiemu, menu po Polsku. Zaraz Ci napiszę jakie dokładnie opcje wołają Gold.

EDIT: Po lanie można grać w co-op, można tworzyć.
bez golda można zagrać w co-op na publicu i każdy może wbić, wszystkie inne opcje zablokowane. Brak takich rozgrywek w wyszukiwarce. Nie można zaprosić kumpla, chybą że obydwaj macie gold.

Co do normalnych mp - wszystko poblokowane oprócz Mecz z listy Live - znalazłem 6 serwerów z marną ilością graczy. Są jeszcze opcje meczy rankingowych i kilka innych opcji, ale poblokowane więc nie bede sie rozpisywał.czyli dali najmarniejsze duperele za free - reszta - płać.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 88 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona