Havok napisał(a):
Ashton napisał(a):
a czy ty jestes dumny ze te pieniadze pochodza z twojej kieszeni i trafily do mnie bo ty ciezko pracowales ?
Wiesz jakoś specjalnie mnie to nie nurtuje. W innych czasach zostałbyś przeznaczony na kompost, w takiej sytuacji czuję, że dokładając się do utrzymania ciebie robię coś dobrego i humanitarnego. Podobnie jak przekazując parę złotych na schronisko dla psów.
Zresztą nigdy nie walczyłem z tym na jakim poziomie rozwoju cywilizacyjnego się znajdujemy.
hm czyli z jednej strony czujesz sie dumny ze pomagasz innym, z drugiej strony im to wymawiasz.
seriously ? damn, mozesz byc dumny. jestes wielki wspanialy i w ogole.
ktos napisal cos o komposcie.. wszyscy skonzcymy jako kompost, jedni przedzej inni wpierw zgnija w tytanowych trumnach na ktore zmarnowali kilka miesiecy swojego zycia.
@meterr; seriously, nie jestem w stanie potraktowac cie powaznie z tym avatarem, poprostu widze cie jako malego gowniarza ktory probuje zablysnac. Nawet jezeli nim nie jestes, poprostu nie jestem w stanie inaczej tego odebrac.
zreszta, jak juz wspomnialem kiedys trzeba bylo niezle nakombinowac by zdobyc mmo, a i z platnosciami nie bylo latwe, jak juz wspomnialem nie pochodzilem z zamoznej rodziny wiec karta kredytowa nie byla osiagalna :P a wtedy to byl jedyny sposob na oplacenie mmo ktory zreszta mogles zdobyc jedynie za granica.. mowilem ze nigdy nie bylem poza graniczami kraju ?
p.s. dziekuje wszystkim we flamiku ktory zorganizowalem by zabawic sie waszym kosztem :)