White Trox napisał(a):
Nie jestem socjologiem, ale zawsze wydawało mi się, że to właśnie kobiety bardziej odczuwają "efekt starzenia" i chcą jak najszybciej dzieci, rodzinę i te pierdoły. Racjonalizm chyba był bardziej po stronie facetów. Jeśli moje doświadczenia z tymi laskami, które mi wprost mówią, że nie chcą dzieci w jakikolwiek sposób odzwierciedla rzeczywistość, to trzeba z tego kraju spierdalać, chyba że ukrainców ściągną. Jak ktoś z znajomych ma dzieciaka, to nic planowanego-pech antykoncepcja nie zadziałała. Ten domek z kart pierdolnie szybciej niż się wydaje. anyway back to topic.
fajnych masz znajomych
u mnie akurat na odwrot kazdy dzieciak planowany pozniej 2 a nawet czasem 3 . mlode laski sa glupie dla nich dzieciak glownie sie kojarzy z pieluchami, problemami , brakiem wyjsc na disco itd. ale to tez sie zmieni. widuje takie 40+ najczesciej samotne kobity jakis sukces odniosly ale sa w chuj smutne. ja sie ciesze ze mimo ze pozno to zmadrzalem. ale sa tez wyjatki bo znam dziewuchy co mimo mlodego wieku chcailaby miec dzieci i rodzine jak najszybciej. no i imho nic tak nie cementuje zwiazku jak wlasnie dziecko chociaz tez sa sytuacje ze dziecko rozpierdala zwiazek ale to bardziej przez niedojrzalosc. white powiedz znajomkom ze na 1 dziecko moga dostac nawet 60k za rok to sie moze dzietnosc poprawi