Tidus napisał(a):
blabla
A co mnie obchodzi, ze masz slabego kompa? Wyobraz sobie, ze ja mam dobrego kompa i nie mam x360, to na jakiej platformie bede gral? Stary, tylko dlatego, ze masz slabego kompa, nie znaczy, ze grami na pc trzeba gardzic.
Piszesz 'swietne gry, na ktore nie zagramy na PC'. Zapomniales dodac "w mojej opinii'. Problem w tym, ze mowisz strasznie subiektywnie. Spojrz prawdzie w oczy, polowa z tych gier nie zalicza sie do 'swietnych'.
Owszem, moze faktycznie na 360 w tym roku wyszlo wiecej fajnych exclusivow niz na pecety. Z tym, ze beda to glownie gry single player. I chociaz sam zamierzam kupic w przyszlosci blizszej lub dalszej x360 dla takich gier, nie zmienia to faktu, ze multi na pc bedzie znacznie bardziej miodne (chyba, ze bedziesz gral z kumplem przy jednej konsoli, wtedy oczywiscie korzysc ixa imo). Zwlaszcza, ze na 360 nie ma gier mmo (nie wyskakuj tutaj z ff:x prosze, kiepski argument).
Przeogromnym minusem x360 jest brak mozliwosci gry w kalambury na kurniku
(
Nie wiem jak wyglada sprawa moddingu na x360, jest skad zassac nowe mapki/mody do portala/tf2/jakiejs innej fajnej gry online?