mmorpg.pl

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
*

PostNapisane: 2 paź 2008, 16:08 
A co powiecie na ten model HTC ? LINK

*

PostNapisane: 2 paź 2008, 21:44 
Oyci3C napisał(a):
Ya rly.

Ogolnie bylem nastawiony sceptycznie ale zmienilem zdanie po paru miesiacach uzytkowania. Bedziesz zadowolony.

Kurde, wyglada zajebiscie, dziala szybko, elegancko.
Jeszcze tylko nie wiem do czego sluzy polowa opcji. ;-)

PostNapisane: 2 paź 2008, 21:54 
polaczen? nie licze bo sie nie da.
smsow? w sumie dziennie okolo 50.
maili tez cos kolo tego.
i wszystko dziala.
podobnie dzialalo mi w aximie.
a jesli tluczesz setki rozmow dziennie, tysiace smsow to nie sadze zeby smartphone byl dobrym rozwiazaniem ogolnie.
dla mnie jest idealnym ze wzgledu na 'zdalne miejsce pracy', ktore mi zapewnia.
i to dziala :-)
i nadaje sie do powaznej pracy. ale nie do handlu na stadionie.

PostNapisane: 2 paź 2008, 22:20 
Zychoo napisał(a):
Oyci3C napisał(a):
Ya rly.

Ogolnie bylem nastawiony sceptycznie ale zmienilem zdanie po paru miesiacach uzytkowania. Bedziesz zadowolony.

To napisz co tam ciekawego w nim. :) Dostalem jakis czas temu z roboty, nie mialem weny pogrzebac. Ja w sumie i tak tylko dzwonie.

PostNapisane: 2 paź 2008, 23:12 
Cashasty napisał(a):
Series) zżera dual network mode. Dzisiaj włączyłem w swojej N73 na GSM only, zobaczymy czy się dużo zmieni.

Chetnie poznam wyniki testow :)

PostNapisane: 3 paź 2008, 07:40 
na zywotnosc baterii bardzo pomaga zmniejszenie jasnosci wyswietlacza, w kazdym telefonie domyslnie jest ustawione na maksa, wystarczy zmniejsyc o polowe, a bateria bedzie trzymac kilka godzin dluzej :)

PostNapisane: 3 paź 2008, 08:46 
Tor-Bled-Nam napisał(a):
Zychoo napisał(a):
Oyci3C napisał(a):
Ya rly.

To napisz co tam ciekawego w nim. :) Dostalem jakis czas temu z roboty, nie mialem weny pogrzebac. Ja w sumie i tak tylko dzwonie.

Ciezko opisac ten telefon - jest po prostu zajebisty w obliczu tych wszystkich multimedialnych zabawek. Dawno nie mialem tak dobrego telefonu w firmie.

Tak po krotce:

- zajebiste WiFi, naprawde udalo im sie :O
- maly pakiecik biurowy (otwieram arkusze, pdfy etc.)
- wyszukiwanie w ksiazce adresowej calymi frazami a nie tylko pierwsze litery
- fajne zarzadzanie notatkami, alarmami, ogolnie bardzo lajtowe i szybkie
- jak troche pogrzebiesz mozna niezle zoptymilizowac menu na wyswietlaczu i miec do wszystkiego dostep w sekunde
- bez problemow synchronizuje sie z outlookiem i innymi bajerami

Z minusow, ktore mnie doprowadzaja do rozpaczy:

- z natury lubie robic wszystko szybko (poza seksikiem naturalnie, to tak ukracajac flejmik), a telefon nie daje rady. Wiec jak z pamieci przyjebiesz miliard "clicks" to zlaguje go troche i w sumie po 5sek nie wiesz co sie dzieje i gdzie tak naprawde jestes
- trzeba powylaczac mase gowien z poczatku, ktore morduja baterie jak aktywne wyszukiwanie WiFi np.
- WKURWIA MNIE ZE NIE ROZCIAGA TAPETY NA CALY EKRAN POCZATKOWY. Jak cholera, bo mam takie fajne i on je obcina u gory i na dole. Fuck it.

Hmmm, nie wiem. Chyba wsio.

*

PostNapisane: 3 paź 2008, 09:08 
Co z zajebistosci E51, ktore juz zauwazylem.

Po pierwsze zajebiste grupy kontaktow.
Po drugie WIFI
Po trzecie WIFI
Po czwarte PDFy i dokumenty
Po piate (chyba) stabilny symbian

Z minusow to nie wiem jeszcze, nie wklepuje na pamiec pieciu guzikow bo nie pamietam jeszcze co gdzie jest.

Oycze, wyslij mi te tapete to Ci ja dopasuje w Adobe Device Central

PostNapisane: 3 paź 2008, 09:37 
Obrazek

PostNapisane: 3 paź 2008, 09:41 
Wifi rzeczywiscie spoko, ale dla mnie i tak malo przydatne. W miesjcach gdzie przebywam dluzejzawsze mam lapka praktycznie, a na miescie w wawie darmowych sieci jakos malo, zeby szybko cos sprawdzic.
@Oyciec Nowe wizja zbioru Mandelbrota. :) Idzie do mnie na tapete. ehehe

**

PostNapisane: 3 paź 2008, 09:44 
zajebiste wifi zajebistym wifi, ale co z tego jak normlanie netu nie da sie przelgadac.

What you need is someone strong to guide you...
Like me

PostNapisane: 3 paź 2008, 09:52 
Nyx napisał(a):
A co powiecie na ten model HTC ? LINK

Tak, to jest bardzo dobre urządzenie. Działa szybko, stabilnie, jest ergonomiczne, bateria trzyma długo. Tylko trochę cegłowate, czuć wagę w ręku, ale coś za coś.

PostNapisane: 3 paź 2008, 10:03 
Aenima napisał(a):
zajebiste wifi zajebistym wifi, ale co z tego jak normlanie netu nie da sie przelgadac.

Ja nie chce przegladac netu tylko synchronizowac sie ze skrzynka pocztowa i innymi aplikacjami online, newb ae.

*

PostNapisane: 3 paź 2008, 10:15 
Obrazek

Pod rozmiar tapety w nokii E50, wyswietlacz taki sam.

Ej, oycze, a jak zmienic, zebym mial czarne tlo wszedzie w telefonie, a nie jakies kurwa fikumiku kolorowe? Chce biale literki na czarnym tle. I bialy zegarek. I w ogole chce miec mono!

PostNapisane: 3 paź 2008, 11:08 
A nie powiem Ci teraz bo mam telefon w domu :< Zapomnialem zabrac :O

Thx za tapete. Chociaz z tego co pamietam problem polega na tym, ze Nokia E51, a konkretnie jej wyswietlacz nie wkleja tapety do gornego paska i dolnego paska tam gdzie jest zegarek i inne pierdoly. I to mnie drazni.

*

PostNapisane: 3 paź 2008, 11:49 
Ano zgadza sie, ta tapeta jest zrobiona na rozmiar od zegarka do dolnego paska, taki jest defaultowy rozmiar tapety dla nokii e50 (i e51 pewnie tez, nie mialem template e51).
Problem rozwiazaloby ustawienie tych paskow na czarno ale nie wiem jak.

PostNapisane: 6 paź 2008, 23:02 
Mam Sony k610i. Teraz tak. Mam umowę na 2 lata w plusie, kończy mi się w marcu 2009 więc jeszcze pół roku.

Powiedźcie mi jedno. Ten mój sony pada powoli, wyświetlacz mi się robi biały, wyłącza się sam i takie tam pierdoły. Nie chce się bawić w oddawanie telefonu do reklamacji bo to mi nic nie da.

Zastanawiam się nad kupnem Noki N95, ale czy w związku z tym, że mam umowę do marca 2009 będę miał możliwość już teraz zmiany telefonu a podpisanie umowy kolejnej na 2 lata dopiero w marcu? Czy Plus GSM pójdzie na taki układ ze mną? ktoś kiedyś próbował takiego czegoś?

**

PostNapisane: 7 paź 2008, 00:25 
Sobtainer napisał(a):
Mam Sony k610i. Teraz tak. Mam umowę na 2 lata w plusie, kończy mi się w marcu 2009 więc jeszcze pół roku.

Powiedźcie mi jedno. Ten mój sony pada powoli, wyświetlacz mi się robi biały, wyłącza się sam i takie tam pierdoły. Nie chce się bawić w oddawanie telefonu do reklamacji bo to mi nic nie da.

Zastanawiam się nad kupnem Noki N95, ale czy w związku z tym, że mam umowę do marca 2009 będę miał możliwość już teraz zmiany telefonu a podpisanie umowy kolejnej na 2 lata dopiero w marcu? Czy Plus GSM pójdzie na taki układ ze mną? ktoś kiedyś próbował takiego czegoś?

wiem, że w Erze można podpisać aneks do umowy na 3miesiace przed zakończeniem aktualnej umowy,ale ani dnia wcześniej. tzn jest w sumie taka opcja, ale wymaga to każdorazowej, indywidualnej dla danego przypadku zgody kierownika salonu i ponoć nie idą na rękę nikomu poza dużymi firmami ;)
w Orange kumpel wiele razy przedłużał umowę dużo wcześniej niż termin z umowy, nie wiem za to jak to w Plusie wygląda.

*

PostNapisane: 7 paź 2008, 12:37 
Proste pytanie : czemu żaden telefon nie ma opcji '/ignore' ?

Nie wierze że to jest tak trudne do implementacji.

PostNapisane: 7 paź 2008, 14:11 
roball napisał(a):
Ja wczoraj przedluzylem kontrakt z Orange i dzis powinienem dostac cos takiego:

Obrazek

I pewnie po raz drugi tak mnie bedzie telefon nowej generacji wkurwial ze bede znowu uzywal swojej 5 letniej nokii.

Afaik wrazliwy na wszystko: wilgoc, pył itp, na dodatek wiesza sie:|.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 102 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona