raggnarok napisał(a):
Co ty masz do smolarka? To jest napastnik, napastnik zyje z podan pomocnikow, a u nas pomoc to 3 pilkarzy: krzynowek, zuraw, lobodzinski. Lobo zagral naprawde dobry mecz, krzynowek slabo - duzo strat, malo dosrodkowan, zurawski - poza 1 strzalem zupelnie niewidoczny. Z taka pomoca to Smolarek gowno zrobi, szczegolnie ze jak sie gra jednym, filigranowym napastnikiem na takie dwie wieze jak obroncy Niemiec i nie gra sie temu napastnikowi absolutnie zadnych prostopadlych pilek.
Co do Rogera to mam nadzieje, ze zagra od poczatku zamiast Zurawia, ktory to kolejny raz w meczu o stawke daje, krotko mowiac, dupy. Jak dla mnie czas tego pana sie juz skonczyl w naszej reprezie, to jego 3a wileka impreza i 3i raz zawala ja przykladowo.
Częściowo masz racje, jednak rola napastnika to nie tylko stanie w miejscu i czekanie na podania od pomocników, on musi pokazywać się do gry, właśnie tego brakowało wczoraj często odf Smolarka, za mało gry bez piłki, za statycznie.
Co do Roger vs Żurawski to nie jest to taki proste jak piszesz, owszem pod względem sportowym Roger na chwile obecną prezentuje się znacznie lepiej, jednak nie wystawienie Żurawskiego mogło by źle wpłynąc na morale i atmosfere w drużynie.
Jak zwykle pare celnych uwag