Ashton napisał(a):
Ja ostatanio zaliczam eroge z calkiem ciekawa fabula, gra nastawiona na fabule bardziej niz ero
Jeżeli jeszcze nie grałeś to polecam stare Dividead. Ta gierka klimatem/fabułą przebiją 99.9% "normalnych" przygotówek. YA RLY!
Wracając do anime:
-Nowy (5) epizod
Gekijouban Kara no Kyoukai trzyma poziom całej serii tzn jest świetny (choć trochę pokrętny, ale taki urok ma to anime widać) Shiki to zdecydowanie moja ulubiona bohaterka Anime (po piętach depcze jej Nyuu)
-Druga seria
Zoku Natsume Yuujinchou jest jeszcze lepsza niż pierwsza. Tak pozywanego i ciepłego anime to ze świeca normalnie szukać.
-
Maria Holic Nawet zabawne, i w sumie tylko tyle mogę o tym anime powiedzieć. Świetnie nadaje się jeżeli brakuje nam głupawej komedii przy której można się pośmiać a później zapomnieć.
-
Bounen no Xamdou Już wcześniej polecałem, ale teraz jestem po obejrzeniu całości i IMO jest to jedno z najlepszych anime jakie ostatnio widziałem 9/10. Genialna kreska i ogólnie design świata (bardzo mi przypomina prace Ghibli), pokrętna fabuła, spora dawka dramatu, walki, trochę uczuć + rozluźniające atmosferę gagi. Nic tylko polecić. Jedyne co to pierwsze 3 odcinki mogą wydawać się nudne.
-
Kyou no Go no Ni To chyba anime dla dzieci było
ale w sumie bardzo zabawne (przypomniało mi czasy dzieciństwa trochę). Jak ktoś nie ma żadnych kompleksów które uniemożliwiły by mu obejrzenie takiego anime to polecam. Niektóre gagi naprawdę zwalają z nóg ;P