Ekhm! buahahahahahah!
Fergerod! takich bzdur dawno nie widzialem ale po kolei...
Wydales na MO 10 dolarow no wiec dobrze, ale czemu twierdzisz, ze ta gra jest zla??
Po pierwsze co jest zle z systemem sterowania? wytlumacz mi co takiego????????
Gram w MO juz pewien czas i jakos NIGDY nie sprawil mi on zadnych klopotow... grales kiedys w gre TPP?? tak? wiec czym rozni sie on pozadnie wykonanego sterowania z gry tego rodzaju?
Ja bym powiedzial, ze niczym oraz ze jest on calkiem wygodny.
Jesli masz problem z poruszaniem sie to idz na jakis kurs obslugi gier albo cos w tym rodzaju bo nie wytrzymam!
Wpadasz na sciany? no extra ale to naprawde swiadczy tylko o tobie...
Spojrz tez moze na to jak zostalo przyspieszone 'hamowanie' postaci i wogole powiedz mi co jest zle ze zwrotnoscia...
To samo dotyczy walki, ktora jest jedna z najwygodniejszych z jakimi mialem doczynienia w jakimkolwiek MMORPG'u...
Puste miasto tak? no wiec przemysl fakt, ze po pierwsze swiat MO jest bardzo duzy i wiele osob zaczyna gre w innych miastach, faktem jest, ze narazie w MO gra niewiele osob i to napewno nie pomaga w zaludnieniu swiata ale chyba nie kazda gra zaczyna od istnych tlumow?
Wyglad tawern i sklepow... boshe czlowieku dowiedz sie najpierw czegos o grze i dowiesz sie, ze ich wyglad zostanie niedlugo zmieniony.
A to, ze pokazujesz taki piekny screen na ktorym widac raptem dwa topory do kupienia, swiadczy jedynie o twoim lenistwie poniewaz w kazdym miescie jest kilka lub kilkanascie sklepow i niektore z nich zawieraja dokladnie 50 razy wiecej sprzetu...
Wszedzie tylko pustynia tak? phhhhhffhfhhffh buahahahahahaha eheheheheh LOL!!!!
A nie byles w stanie dojsc troszke dalej? narazie wyglada na to, ze nie opusciles nawet wyspy Maiden's Heart czyli jesli zwiedziles cala (a w to bardzo watpie) to gratulacje! poznales 0.001 powierzchni swiata.
Sklada sie ona z lasow, gor, rzek, mostow, fortec, miast, wiosek, szybow kopalnianych, tuneli, prawdziwych pustyn, kanionow, obszarow wulkanicznych, wiszacych mostkow pomiedzy skalami... i jeszcze "kilku" innych rzeczy.
W swiecie MO wystepuje kilkadziesiat rodzajow potworow (pozwol, ze wszystkich nie wymienie).
Co do twojej "walki" to wybacz, ze nie skomentuje faktu iz nie byles w stanie kupic sobie ani zbroi ani broni...
To, ze giniesz w ciagu 3sec to rzeczywiscie inna sprawa...
Co do patchy to jest ich duzo bo gra caly czas sie rozwija.
A jesli jeszcze raz napiszesz, ze DAoC ma lepsza grafike od MO to sie tylko osmieszysz.
Brak klimatu w MO? to ty tak twierdzisz i jesli grales w gre kilka minut to rzeczywiscie nie dziwie sie, ze tak mowisz.
Trudno jest poznac gre w 10min prawda?
Bardzo jest mi przykro, ze zraziles sie do gry ale naprawde popelniles blad piszac w ten sposob, zniechecasz ludzi do MO nie majac pojecie o grze.
Jest to jak narazie najlepsza polska gra w jaka mam okazje grac, jest zrobiona na conajmniej rownym (w wielu przypadkach tez na wyzszym) poziomie co inne gry MMORPG.
Jedyna prawda jest to, ze jeszcze zawiera malo questow i czesc rzeczy (sklepy, rozwiniete moce psioniczne) zostana dopiero dodane co stanie sie w calkiem niedlugim czasie.
Nie pisz takich bzdur zrazajac jedynie innych ludzi bo robisz cos niezbyt uczciwego, poprostu nie przedstawiasz calej prawdy.
Powiedz, ze do tego gra nie jest ciekawa!
Wydalem narazie 10$ i jestem bardzo zadowolony, w przeciwienstwie do ciebie poznalem gre przynajmniej czesciowo.
Gralem w AO, DAoC, UO, EQ.
Wiem jak powinien wygladac MMORPG i Mimesis wlasnie tak wyglada chociaz nie przecze temu, ze jest niedokonczona.
Poza tym zajrzyjcie takze do galerii bo mam obrazki dosc kiepskiej jakosci (mam slaby sprzet i gram na zanizonej palecie kolorow).
http://www.thgate.com/fin/gallery.php?op=321
Ozzie
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Ozzie dnia 2002-03-21 22:06 ]</font>