Ja też nadal mam hu%^$& nastrój związany z tym, ehmmm zakńczeniem/dłuższym padem, ale ludzie, dajcie sobie spokój, człowiek ma problem i chce go rozwwiązać, tutaj ma chyba większe szanse a sukces, niż prywatnymi wiadomościami, bo ie wiadomo nawet, czy osoby do których ten topic jest skierowany wogóle korzystaja z foróm po ostatnich zajściach, a tak poczta pantoflową poewnie o sprawie się dowiedzą. Nie rozumiem co wam przeszkadza taki topik jeden, na stronie mieści się ich 20, 4 są podwieszone, w 5 innych ludzie piszą, reszta pozostaje jak na razie nieuzywana, zostaje wam 11 topików, jak ci się nie podoba to nie czytaj. Zawsze jak cos się komuś niepodoba to szczeka, żeby zamknąc temat, po offtopikcowy jest, nic nie wnosi, albo wogóle jets hu$%^&wy. Ale nie Bodokan, spir%%^&$% stą, kto ci wogóle pozwolił pisać na tym forów %&^* jeden, ale macho jestem tak, mu powiedziałem, ale ja twrdziel jestem, teraz będę miał pogło na tym forum. Może działa to na innej zasadzie niż ja to widzę, ale mimo wszystko wasze posty nic nie wnosza do dyskusjii, więc siedziec cicho, i jak się nie podoba to nie czytać.
|