Witam,
Ostatnio na jakims forum o zjawiskach paranormalnych przeczytalem wypoweiedzi paru furiatow ktorzy zachwycali sie pewnym programem o nazwie BWGEN ktory wprowadzal ich w jakis stan OCBB (czy jakos tak). Chodzilo o to, ze odlaczali sie od wlasnego ciala i chodzili w swiecie astralnym, tam spotykali magow itd.
Pomyslalem - niezli kretyni. Ale sciagnalem program, ktory to generuje dzwieki o roznej czestotliwosci, ma kilka presetow itd. Bo zaskoczyla mnie wypowiedz jakoby ludzie po polozeniu sie na lozku, zrelaksowaniu sluchajac presetu RELAXATION 1 dostawali drgawek, przyspieszonego tetna itd. Do konca nie dowierzalem, ale coz. Sprobowalem. Jako, ze bolala mnie dynka poneiwaz mam grype puscilem jeden z predefiniowanych zestawow dzwieku od bolu glowy. Polozylem sie - i pach. Po 10minutach nic nie czulem. Pomyslalem, przypadek. Moze mialo samo przejsc.
Zapuscilem wiec sobie bardzo sceptycznie relaxation 1 i pomyslalem ze spotkam Sarumana i Gandalfa :< jak to inne dzieci z forum. Po 15 minutach niestety ich nie spotkalem, ale...
JA PIERDOLE dostalem takich drgawek i przyspieszonego tetna, ze 5minut po zdjeciu sluchawek dochodzilem do siebie. Najpierw bylo uczucie ciezkosci, potem to.
Z jednej strony nie polecam, a z drugiej ciekawi mnie jak mozna wpasc samemu w stan pol hipnozy i dlaczego te fale dzwiekowe tak dzialaja na organizm. Jakby chcial ktos sprobowac, na wlasna odpowiedzialnosc to sciagnac program mozna tutaj
CLICK.
Zaznaczam, ze sam producent napisal ze nie bierze odpowiedzialnosci za skutki uzywania programu
PS. Sadze ze osoby o wrazliwym sercu nie powinne tym sie bawic, bo tetno bylo ogromne. Biegam 2x w tygodniu po 10km i takiego to nigdy nie mialem.