Hehe mark, dobre podejscie.
Otwieram ksiazke, pierwsza strona, tytul, druga strona, literki, trzecia strona, tez literki! Przerzucam na strone 2034 tez k.. literki! W tych ksiazkach same literki sa.
A tu otwieram komiks, nie dosc ze na kazdej stronie obrazek, to inny! I troche literek nawet jest, ksiazki to nuda bo same literki tam sa.
Eve to jest piaskownica w ktorej mozesz sie pobawic, chyba ze nie doczytales tego. Ta gra nie jest nastawiona na 'przechodzenie' jej. Levelling nie jest nastawiony na bycie mega koksem w endgame ktory jedna reka niszczy wszystko co jest chodzby jeden level nizsze.
Fakt jest taki ze w eve majac dobry pomysl i taktyke mozna spokojnie zabic kogos kto gral 4 lata, uzywajac 1-2 charki ktore graly miesiac. W wowie nie da sie tego zrobic nawet jakby nago byl (znaczna roznica leveli, a nie czasu).
Widze ze wychowales sie na levelowkach typu wow/eq gdzie bezwzglednym wyznacznikiem tego kim jestes jest numerek w rogu. Tutaj nie musisz miec wyzszego levelu, ani nawet porownywalnego, bo sam skladasz wlasne umiejetnosci i przygotowujesz sie do walki we wlasnym stylu. Nie ma sytuacji typu raid z Black Temple idzie do goldshire i niszczy wszystko, bo tak. I nikt ich tknac nie moze.
Z tym mlynem to mnie rozbawiles lekko. W wowie to wyglada tak: Farmujesz poty i kase, idziesz do instanca, zuzywasz jedno i drugie, czasem dostaniesz itemek, farmujesz jeszcze raz. Potem idizesz do nowego instanca i jeszcze raz. MLYN.
Zdobywasz itemy, potem dochodza nowe, i stare trzeba wyrzucic bo nie ma gdzie ich trzymac. Zerowe mozliwosci handlu albo interakcji z innymi graczami. Chyba ze trade potow i jakiegos zielonego/niebieskiego badziewia co dropnie raz na ruski rok to handel jest.
W Grach FFA wyznacznikiem 'progresu' jest twoj status spoleczny, oraz grupy do ktorej przynalezy. Jak jestes dobry to ludzie trzesa portkami, jak jestes kiepski to nikt ci nawet dziendobry nie powie.
Hehe, tygodnie zeby obadac patche w wowie. 10 questow tu, 10 questow tam, 3 nowe itemki na krzyz, jakis loszek, jedziemy. Duzo do obadania jest
Ja nie wiem jak mozesz twierdzic ze eve nie jest extensive. Pokaz mi inna gre mmo o chociaz podobnym stopniu skomplikowania. Tylko nie wyskakuj z wowem bo smiesznie bedzie
Pokaz mi inna gre gdzie gracze maja taka swobode dzialania i interakcji.
Ja wiem ze lubisz mrygajace obrazki i kolorowe miecze, a zwlaszcza płn nubuf, ale moj artykul byl o przyszlosci gier ktore pozwalaja graczom wykazac sie w czyms oprocz kilkania jednego guziczka