konrador napisał(a):
Co do rozmow, na msnie ircu, jak sobie radzisz z grami ktore nie pozwalaja jej schowac na pasek??
Nie radze sobie. Albo gram, albo czatuje na ICQ/IRC.
Oj to nam pojechales.
Nie wiem dlaczego odebrales to jako atak :< Po prostu stwierdzam oczywiste fakty.
Ok Ty sie ustawiasz na Vent/TS, ja gram, kiedy mama czas i raczej nie ma mowy o ustawkach, jest chwila wolnego wlaczam x'a - ktos ze znalomych loi - join game i na tym sie konczy.
konik gra sportowo shaver dla zabawy ;P
dunno jak ludzie moga grac z tym crapem... kiedys nacisk kladlo sie na uzyskanie jak najwiekszej ilosci fps i jak najczytelniejszego obrazu
teraz widac wiecej funu ludziom sprawiaja dresiarskie komunikatory ;(
zreszta, community fpp jest zdominowane przez gimnazjalistow, dzieci i umyslowych dresiarzy.. ;/
Tak x zjada mi 50% fps i obraz staje sie nieczytelny. W czasach, gdzie standardem jest 2gb ramu i 2 rdzeniowy procek nie trzeba juz wylaczac wszystkiego co chodzi w tle, zeby uzyskac wieksza wydajnosc, bez przesady...
Ja osobiscie w fpp mp gram tylko ze znajomymi, jakos przestalo mnie bawic uzeranie sie z aimbotami na publikach. Gre traktuje jako zabawe, nie udzielam sie w zadnych spolecznosciach, ligach, nie mam razera, oddzielnej karty sieciowej, sluchawek za kilka stow, jestem niedzielnym graczem.
Na tym koncze off z mojej strony. ;]