Ja to juz od kilku dni mam bete. Ocena dla mnie to tak 4/6, chociaz moze wygorowana. A jest to sprawa dosc istotna czy nam sie spodoba. Bo tak to bysmy planowali nowy serwerek -|GROM|-
ale chyba bylby to od razu zmodowany serw, by od razu przyzwyczaic ludzi, bo oryginal moze byc taki sobie
W ogole co to ma byc, niemiec z thompsonem, rusek z mp44... mp44 slabsze od thompsona... hardcore i normal, hardcore z z iloscia zycia takim jak na normal. normal z HP takim jak na HC. I 5 roznych innych rodzai. mapki takie sobie...
moje wrazenia:
naprawde nie wiem jak ocenic tego cod5 Ekhm... jakies takie tandetne, sztywne, konsolowe ale to niby beta. gralem, zagralem i sie waham czy to w ogole kupic, jakies dziwne to jest. Animacje i poruszanie sie jak robot, czasem to mi trudno gdzies wskoczyc. Mapy jakies takie nijakie (ta z nazwa na M to porazka), do S&D chyba takie sobie. Ale malo pogralem zrobilem tylko 10 lvl (zdobywajac mp40 i tera moge kosic wszystko
). Nie wspominajac, ze wiekszosc broni jakby recoila nie miala w ogole, zachowuja sie jak zabawki. Oby w wersji wlasciwej bylo lepiej. Gra sie wydaje jakas dla mnie dretwa i nieprzejrzysta ;p Ogolnie wielu ludzi narzeka, jedynie co to chodzi plynnie, ma sie wrazenie, ze to platny dodatek na cod4, tylko robiacy wiecej wad niz zalet
dziwne spawny, mapy w suie wydawaloby sie ze wieksze, ale sa male, bardzo mieszane uczucia.
Odpalajac serw mamy opcje: jest HC i normal. Mozna ustawiac chyba 5 roznuch HP graczy. Mozna wylaczyc/ wlaczyc regeneracje zycia. Mozna wylaczyc kill streaks. Wiec moze bedzie z tego gra?
Ogolnie raczej cod4>cod5 beta (i wiekszosc ludzi przyznaje mi racje) Czekamy na cod6 od IW.
jakby co... [GROM]H1gh
Jesli chodzi o HC to w naszej lidze jest klan [VS-UK] i no oni maja ten dobry HC, Mixed.
195.248.239.70:28959 - taki bardziej zblizony do naszego
a na normalu to nei wiem jaki polecic.