Z nudow, widzac na forum zainteresowanie MŚ + majac zwiazananego z mistrzostwami fanta, wymyslilem zabawe zwiazana z mistrzostwami swiata - chodzi o typowanie i zdobywanie pkt
Zwyciezca otrzyma maskotke z Zakumim - oficjalna maskotka tegorocznych mistrzostw swiata w pilce noznej. Mam ja z oficjalnego zrodla, w folii, z metka z hologramem mistrzostw, logiem Visy i Fifa itd, wiec sadze,ze jest oryginalna!
Wysylka w Polsce na moj koszt.
Zasady sa proste - typujemy w poscie w tym temacie druzyny narodowe/zawodnika i zbieramy pkt - kto ma najwiecej pkt po 11 lipca - ten wygrywa. W przypadku rownej ilosci pkt zdobytych przez paru uczestnikow nagrode otrzyma osoba, ktorej post pokazal sie na forum pierwszy.
*Posty edytowane nie beda brane pod uwage przy wydawaniu nagrody. Na jednego uzytkownika przypada jeden post z typami.
**Zebym nie mial za duzo roboty prosze osoby, ktorym dobrze pojdzie typowanie o podliczenie sobie pkt i wyslaniu mi ich ilosci na PM (kazdy wynik sprawdze), w ten sposob oszczedze sobie sprawdzania typow zdobywajacych raptem pare pkt.
***W zabawie brane sa pod uwage tylko i wylacznie konta z data zalozenia sprzed 28.05.2010!!!
*** Ostatni bioracy udzial w zabawie post musi byc dodany przed rozpoczeciem meczu otwarcia!!!!
PUNKTACJA:
wytypowanie zwyciezcy turnieju: 10pkt
wytypowanie finalistow: 5pkt za kazdego dobrze wytypowanego
wytypowanie uczestnikow meczu o 3cie miejsce: 5pkt za kazdego
wytypowanie uczestnikow cwiercfinalow: 2pkt za kazdego
wytypowanie krola strzelcow turnieju: 10pkt
Forma odpowiedzi (z przykladami - nie sugerowac sie!)
1. Niemcy
2. Niemcy, Anglia
3. Argentyna, Nigeria
4. Niemcy, Anglia, Argentyna, Nigeria itd (w sumie max 8 druzyn!)
5. Rooney
I tyle, mysle, ze to nie jest propagowanie hazardu, czy innych
brzydkich rzeczy, i ze beda chetni do zdobycia tytulu Typera MMORPG.PL
Mozliwe dodanie nagrod za kolejne (nastepujace po pierwszym) miejsca w koncowej punktacji.