Witam wszystkich serdecznie!Chciałbym się Wam pierw przedstawić. Tak więc nazywam się David i pochodzę z Wrocławia, lat mam 20. Dłuższy swój czas w życiu zamieszkiwałem w Anglii, niemniej jednak urodziłem się we Wrocławiu i tutaj też aktualnie mieszkam. Pragnę stworzyć coś wspaniałego, projekt jakiego gracze jeszcze nie widzieli. Mam zamiar włożyć w niego mnóstwo pracy, nie ważne ile dni by to zajęło. Mam ogromną, szeroką gamę pomysłów jeśli chodzi o
GTA San Andreas Multiplayer gatunku Role Play. Mam ogromną wiedzę na temat owego trybu rozgrywki (ponad trzy letnia), tak więc jeśli ktoś nie ma pojęcia o grze, czy trybie - nic nie szkodzi, wszystkich wdrążę w wiedzę na ten temat. Ważne, byście byli dobrzy w tym co będziecie robić, czyli : mapper, skrypter, webmaster, grafik!
Praca, studia, a gdzie czas na projekt?[center]Aktualnie pracuję i studiuję pierwszy rok (właściwie to zaczynam studiować). Niemniej jednak w niczym mi to nie przeszkadza. Poszukuję graczy, ekipy, ludzi, którzy pomogą mi w stworzeniu moich pomysłów jak i również swoich. Cała struktura ma się wspierać w każdej dziedzinie i zgadzać najlepiej we wszystkich kategoriach współpracy. [/center]
Wymagania odnośnie ekipy:- sumienność
- życzliwość
- współgranie z innymi członkami zespołu
- pomysłowość
- zaangażowanie (chęci)
- pracochłonność
- uczciwość (szczególnie)
Kogo szukam?:- osób najlepiej dorosłych (18+ lat), które znają się na rzeczy;
- mile widziane młode osoby 15-18 lat, które mają mnóstwo czasu na tego typu sprawy (bierzcie wówczas pod uwagę sytuację szkolną, rodzinną, bo jeśli może Wam ktoś/coś przeszkodzić w projekcie i któregoś dnia powiecie, że odchodzicie z takowych powodów, to naprawdę to przemyślcie za nim się zgłosicie), znające się bardzo dobrze na kategorii do której się zgłoszą;
skrypter (od dwóch do czterech ludzi)
mapper (od dwóch do czterech ludzi)
webmaster (od dwóch do trzech ludzi)
grafik (od dwóch do trzech ludzi)
resztę ekipy dobiorę sam podczas osiągnięcia czegoś już w projekcie (m.in. osobę do spraw reklamy serwera)
Kontakt:Osoby chcące dołączyć do ekipy, proszone są o kontakt ze mną przez e-mail
[email protected]. Wówczas wdrążę dane osoby, chcące dołączyć do ekipy w więcej informacji oraz tym którym uda się dostać do spółki podam szersze zasoby kontaktowe do mej osoby (GG, telefon, skype).
Kod:
[*]Imię:
[*]Wiek:
[*]Stanowisko (które chcecie, na jakim dobrze się czujecie):
[*]Coś o sobie:
[*]Zainteresowania:
[*]Co potraficie:
[*]Coś od siebie:
[*]Zapytanie do mnie ([b]nie wymagane[/b]):
Informacje:Gwarantuję, iż cała nasza praca nie pójdzie na marne. Wszystko bowiem co będziemy tworzyć wspólnie będę opłacał (sponsor). Zakupię serwer 1000-slotowy (dlaczego taki ogromny? dowiecie się jak dołączycie do ekipy). Oprócz tego dostaniecie umowę ode mnie w związku z wypłatami dla Was za wykonaną pracę.
Struktura:Head Administrator - ja
Mapper, Grafik, WebMaster, Skrypter - osoby, które dołączą będą dostawały wypłaty w zależności od zaangażowania i wykonanej pracy. Umowę dostaniecie dopiero, gdy będą widoczne efekty pracy. Dlaczego? ponieważ muszę zobaczyć, czy rzeczywiście mogę danym osobom zaufać, w końcu nie każdy musi się znać idealnie. Informacje o zarobkach dostaniecie również, podczas gdy podaruję Wam umowę. To coś w stylu normalnej pracy, ale prywatnie wykonujemy naszą pracę. Mógłbym powiedzieć również, iż szukam osób które godnie by reprezentowały nasz projekt bez wypłat, ponieważ nie chcą ich dostawać. Takie osoby są mile widziane, niemniej jednak z ręką na sercu jeśli zobaczę prawdziwe efekty pracy jaką dana osoba wkłada w projekt, żal będzie mi nie zapłacić jej za to.
No cóż, tyle ode mnie, czekam na ciekawe oferty! Dążymy do celu, aby podbić scenę Role Play w Polsce i być może na świecie!pozdrawiam,
Caffrey.