E-papieros sklada sie z 3 czesci: bateria, atomizer, wklad. Wg tego co pisza na innym forum, bateria do intellicig evo potrafi dzialac bezawaryjnie bardzo dlugo (na pewno pare miesiecy). Atomizer roznie, jesli sie o niego dba i czysci raz w tygodniu, to tez grubo ponad miesiac intensywnego palenia powinien wytrzymac. Wklady jak wklady, zuzywaja sie najszybciej, jeden srednio zamiast 10-15 papierosow (w moim przypadku ponad 6 godzin palenia), wklad mozna wymienic na nowy lub napelnic liquidem o smaku i mocy jaka lubimy.
Koszta uzywania intellicig evo mozesz wyliczyc sobie tu:
http://www.intellicigevo.pl/ choc osobiscie liquid kupie na allegro (wiekszy wybor i taniej).
Jak to wyglada w praktyce to dam znac za pare dni, dopiero dzis zaczalem palic. Ale juz stwierdzam, ze jest super, nie ciagnie mnie do papierosow analogowych, a jeden wklad wystarczyl mi na pol dnia prawie ciaglego popalania
X.
PS.
Zematis napisał(a):
Aha i jak ludzie reaguja jak z tym wchodzisz do miejsca z zakazem palenia?
Narazie nie ryzykowalem hehe. Jedynie w firmie dziwnie sie na mnie patrzyli, a szef chcial mnie pogonic za palenie przy biurku. Ale jak dmuchnalem mu w twarz i kazalem ocenic, jak mocno mu smierdzi i jak pokazalem mu, co to jest, to wpierw zaliczyl karpia, a potem machnal reka hehe
Jutro musze kupic drugi zestaw, wlasnie moj zostal skonfiskowany przez zone (tez pali)