A widziałem ten filmik
No nie powiem smaczny to on nie był
Hehehe a kto krzyczał w tym naszym wątku ban na IP mu dać? chyba obaj a nie chce mi się sprawdzać
(mamy te samo IP).
Wlasnie watek z rankingiem obozów byl zalozony w tym samym mniej wiecej czasie co ten watek i dostal za caloksztalt. W sumie za obozy to bez sensu - bo watek mial być na powaznie (tylko słowo ranking było może nie na miejscu), i nie mial ranic niczyich uczuć. Azzie chciał się dowiedzieć jakie obozy (pozostałości po nich) warto zwiedzić, gdyż w tym, którym był nic godnego uwagi nie było - lub coś w tym stylu - nawet nie czytałem do końca.
Pamiętam tylko, że chciałem się dopisać, z propozycją obejrzenia sobie obozów rosyjskich - 4 wieżyczki strzelnicze z latarniami i straznikami + szczere pole - może nie ma co oglądać, ale robi wrażenie porównanie bestialstwa hitlerowców, ktorzy trzymali jeńców w barakach a humanitaryzmu ruskich którzy trzymali ich na gołej glebie.
I uwierz mi, że nie są to dwa ostatnie bany Azziego, bo ma kilka innych nicków (azzie***, hiacynt, przechodzimur, + jeszcze kilka których nawet nie pamiętam).
A tak naprawdę to dostał te bany prywatnie od Fajka - czują do siebie chlopcy wielką niechęć. Z tego też powodu nasze IP na golu jest zablokowane, + około 10 proxy - wszystko zasługa Azziego. Posty prywatne do Fajka są niestety kasowane i zakładany jest kolejny ban na kolejne IP jakiegoś Proxy.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Mark24 dnia 2003-10-10 12:15 ]</font>