Mark24 napisał(a):
karol666 - czy mógłbyś sie nie wypowiadać na temat na który nie masz zielonego pojecia?
A jeżeli tak imponuje Ci inteligencja szanownego pana moderatora Soulcatchera nie znoszącego sprzeciwu oraz nie lubiącego ludzi z innym zdaniem zapraszam na forum Gry-Online - przyklaskiwanie moderatorom wskazane (radzę zapoznać się z nudą pn. EQ2 i zachwalanie tym zdobędziesz jego serce)
mark24 - po cholere sie wcinasz - zapytalem grzecznie robala kogo mial na mysli bo nie sprecyzowal tego a po stylu w postow naprawde nie sposob zgadnac
Ale skoro juz sie wtraciles to bede tak mily i Ci odpowiem: tak, zdecydowanie imponuje mi ludzka inteligencja.
To ze Soul sobie cos tam gdzies moderuje - chuj mnie to obchodzi i nie uwazam zeby to bylo znakiem inteligencji albo jej braku => mozna mowic o braku klasy, gowniarskim zachowaniu i 500 innych rzeczach ale z inteligencja nie ma to nic wspolnego -
myslisz pojecia.
Wedlug profesora psychiatrii klinicznej S. Greenspana "Inteligencja reprezentuje dwie powiazane zdolnosci: zdolnosc tworzenia intencji i idei, a takze zdolnosc ujmowania tych tworow w logiczne czy analityczne ramy". Mozna ja tez zdefiniowac jako "wielorakosc dostosowywania sie", "zdolnosc do korzystania z doswiadczenia", "umiejetnosc laczenia roznych aspektów zagadnienia w nowe kombinacje" czy "wyobrazanie sobie niezwykłych mozliwosci i redukowanie ich do kategorii zrozumiałych dla ogółu".
Mozna to tez skrocic - inteligencja to zdolnosc zrozumienia powyzszego tekstu
Przestan wiec prosze uzywac slow ktorych znaczenia nie rozumiesz - osmieszasz sie tylko.
P.S. A forum gry-online nie odwiedzalem, nie odwiedzam i nie planuje odwiedzac - mmorpg.pl rzadzi
Zaintrygowala mnie ta sytuacja bo chyba nie do konca rozumiem... Tobie sprzedali tam kopa w dupe i mimo wszystko "wrociles oknem"?
LOL, musisz miec niska samoocene jesli tak Ci zalezy zeby sie tam produkowac.
Albo nie jestes inteligentny
Anyway nie chce mi sie z Toba juz dluzej gadac - EOT