Mac napisał(a):
Nie sciemniajcie jak to w platnych mmo takich zachowan nie ma... te zachowania sa raczej typowe, co wiecej, z czescia nawet sie zgodze
Cytuj:
Zginalem w tej grze 2 razy i mimo ze w okolicy byli inni, nikt nigdy nie zwrocil mi mojej wlasnosci.
Miej pretensje do zasad gry.
So sorry... Pograj w cos bez full/semi loot..
Jakiś ty miły ile masz latek? :} Za przeproszeniem GÓWNO (można to wyciąć jak ktoś ma obsejse na punkcie wulgarnych wyrażeń) mnie obchodzą zasady - skoro da się podnieść, sprawdzić do kogo należały i się z nim skontatkować oraz oddać to chyba znaczy że jak ktoś tego nie robi jest zwyczajnie nieuczciwy i nie gadaj mi tu o zasadach bo w normalnym świecie zasad nie ma a mimo to ludzie oddają nierzadko co nie ich prawowitemu właścicielowi!
Cytuj:
Cytuj:
Wykonalem questa, dostalem miecz, przechodzil obok koles - mowie mu ze jest moj dostalem z questa, podszedl wzial i poszedl sobie jakby nigdy nic...
Polozyles miecz na ziemi? hehe. :/
Nie wiem czy to napisałem czy gdzieś wcięło, ale nie miałem na niego miejsca i SAM spadł na ziemię, obrażasz mnie uważając za takiego głupca!
Cytuj:
Cytuj:
Przyklady z MU - zalozylem nowa postac wychodze a tu jakis koles zabija wszystkich nowych (nie 10 czy 20 lvlowcow ale 1-5!).
Zaczynam mieć wrażenie że sam jesteś/byłeś pk...
Cytuj:
Cytuj:
Walcze sobie z potworkiem wypadl chaos gem, koles byl obok ale nie walczyl - zwinal i uciekl.
ninja looting rox :S
...i się w nim utwierdzam
Cytuj:
Cytuj:
w ogole samo ksowanie - mmorpg - ku.... MASSIVE a jak ktos chce pomoc w walce z potworkami to jest to bad manner zle w ogole niektorzy za to zabijaja - to ma byc gra multiplayer?
Zalezy od zasad gry. Jezeli trace przez to xp to mi sie to niepodoba.. nie dziwie sie jesli ktos cie za to zabil
Zgadzam się że zależy od zasad gry i że można się wkurzyć z tego powodu, nie zmienia to jednak faktu że jeśli ktoś cię za to poprostu zabija (że nie wspomne o gościu który mnie zaatakował bo tylko przechodziłem - niestety ten się akurat przeliczył...) to jest podobna sytuacja jak nieco wyżej opisałem...
Cytuj:
Cytuj:
ludzie ktorzy probuja wyciagac hasla do kont albo tez pisza "moge duplikowac itemy za free" - wiadomo co sie dzieje z takowym itemem jak sie go komus da ;].
Standard. Wystarczy minimum uwagi zeby nie dac sie nabrac.
Nie chodzi o to że można ich unikać, po prostu mnie to drażni, niszczy jakikolwiek element RPG w grze, chociaż patrząc na twoje wypowiedzi raczej akurat na tym ci w tych grach nie zależy ^^
Cytuj:
I tyle.
Tak, i tyle, wybacz że jestem niegrzeczny, mam zwyczaj odpowiadać ludziom takim tonem jaki od nich otrzymałem.
-------------------
Aenima napisał(a):
Mac ladnie to ujal, i imo ma racje a Freelancer przestan sie mazac.
:| I kto mi to mówi żebym się przestał mazać...