mrynar napisał(a):
Havok napisał(a):
Oyci3C napisał(a):
No sorry ale jak ktoś się ubiera jak do chlewu ,chodzi z dziurami czy ujebanymi butami (vide Kaczyński) to raczej poważnie to o nim nie świadczy.
Nie przesadzajmy to w ogóle nie powinno mieć znaczenia. Nagrani kolesie ubierają się ładnie a są na poziomie chłopa z czworaków czy drobnych meneli. Bardziej mnie niż wygląd polityków irytuje mnie to, że pis jest tak chujową i nieudolną opozycją, że zaczynam się zastanawiać czy nie są w jakiejś zmowie z PO
.
Przy takiej opozycji to orangutany by sobie poradzly z rzadzeniem krajem i wszystkim by sie wydawalo, ze to mniejsze zlo.
Nikomu nie zycze smierci, ale naprawde lepiej dla kraju bylolby gdyby Lecha Kaczynski zabral na poklad brata i Maciarewicza.
Problemy kraju sprowadzic do katastrofy lotniczej (nawet gdyby to byl naprawde zamach) to naprawde opozycja marzen.
wystarczy by nie wpierdalać się do gospodarki, przynajmniej nie ruszać podatków i innych składek, zwolnić kilkadziesiąt-kilkaset tys. urzędasów, których namnożyło się za czasów panowania PO. Małpa by to potrafiła a co powiedzieć PiS czy KNP.
Największym złem jest PO - bo swoimi próbami (oczywiście pod publiczkę, bo nie sądzę, że wszyscy od nich są tak tępi) "naprawiania" już postawili kraj na skraju przepaści, a jak dostaną jeszcze jedną kadencję to będzie pozamiatane. Zresztą bardzo możliwe, że już jest za późno. Ot skansem w centrum europy, gdzie płace są na poziomie Białorusi, podatki na poziomie Szwecji, socjal na poziomie Zimbabwe.