embe napisał(a):
lordyp, wszystko by było super ale... to PO rządzi od ośmiu lat i miało prezydenta, więc poprzestać można na tym, a co do PiS to jak już wiele razy napisałem, poczekajmy na to czy wygra wybory, czy stworzy koalicje i stabilny rząd, a potem dajmy im te cztery lata przynajmniej i zobaczymy, gorszym od PO nie da się być, nie wykonalne, więc daj se siana na kilka miesięcy przynajmniej i może razem zaczniemy krytykę rządu... premierzycy Szydło ?
tu pełen obaw ale się zgadzam, bo ja na prawdę nie widzę PO jako cos najlepszego dla Polski, chcę zmian, ale zrozumcie tez moje obawy:
- PO zaczyna rozdawać pieniądze bo kampania
- lewica skumała się ze OPZZ i innym dziadostwem- jak znam życie czekają nas przedsiębiorców dalsze obciążenia
- Kukiz zaczyna brać pod uwagę nie dobro kraju , ale co mu się bardziej opłaca aby mieć dobry wynik
- ludowcy przebierają nóżkami bo posadki wymykają się- mam nadzieje , że ci nie wejdą do sejmu
- PIS- tu rodzi się pytanie ile w tym wszystkim gry pod publiczkę i czy te wszystkie zwolnienia z podatków, ulgi itp mają pokrycie w przychodach- obiecywać łatwo , dopiąć budżet o wiele trudniej
ps
poprzedni post marek jak zwykle nie zrozumiał- była to prześmiewcza przeróbka jego postu- lepszy byłby efekt , gdyby nie zmienił swojego postu