Ciekawe, jaki z krajów, które przeszły "dekomunizację" lepiej się rozwinął od nas gospodarczo i społecznie, czekam
Może to Czechy, które są wstrząsane aferami korupcyjnymi i wolniej się rozwijają od nas?
Może to Rumunia, państwo w którym jest więcej emerytów niż pracujących?
Może to Węgry, które są rządzone przez przygłupa, ze względu na korupcję poprzednich rządów?
Teraz już jest za późno na 'rozliczenia', co pokazuje fakt, że 'antykomunistyczny' PiS ma w swoich szeregach byłych komuchów, a i sam Prezes nie jest bez skazy
Kolejna ekipa uwłaszczająca się na naszych pieniądzach, tylko, że z chujową dyplomacją (gorszą niż poprzednia) i światopoglądem dresa (poprzedni przynajmniej nie klęczeli bez przerwy na pokaz i nie gadali masy głupot + TK).
ps. Sikorski będzie wykładał na Harvardzie, bo pewnie żydy mu to załatwiły... To idealny przykład mentalności tych polaczków - innego określenia nie da się użyć, ja bym był zadowolony jakby ktoś docenił na świecie kaczyńskiego, gowina, czy ziobre. Niestety, biedacy pozostają bez pochwał.
komentarze zwolenników PiSu:
http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/ ... rdzie.htmlCytuj:
~podatnik2015-11-06 17:48
Uniwersytet Harvard'a już od pewnego czasu schodzi na psy (rośnie MIT a w prawie lepszy Yale) więc taki może zawracać umysły (pewno żoneczka załatwiła?) ale z drugiej strony tak działają Uniwersytety amerykańskie - trzeba pokazać bo nie uwierzą stad popularność Bolka a wcześniej Pastusiaka, który takie bzdury wypisywał na temat USA ,że musieli ich zaprosić celem udowodnienia, że ktoś taki naprawdę istnieje !
Cytuj:
~Brawo Radek ,masz nowy fach . Brawo ty .2015-11-06 15:39
Zapomnieliście dodać , że będzie tam wykładał płytki w kiblach i na korytarzach .
Cytuj:
~czego on będzie pouczał ?2015-11-06 16:21
Przecież on ma tylko POdstawówkę i dyplom za 10 $ .
Cytuj:
~ja ja2015-11-06 15:32
Będzie POuczał jak dorżnąć watahy, jak jeść bezy... tfu... ośmiorniczki POpijając drogim alkoholem na koszt podatników,I będzie rżnąć Harvard... na kilometrówkach.
taki to jest lepszy sort w tym kraju