Hejka all !
Poswiecilem 3h na przeczytanie wszstkich flame postow (Karol mnie namowil) ale bylo warto !!
No dawno nie mialem takiej beki !
Widze ze nie wyszliscie z wprawy !
Przedewszystkim pozdrawiam wszystkich nooo moze nie wszystkich jednak
A wiec pozdrawiam : Beast,Vhailor,Ash,Venom,Delis,Thailon,Kondrador,Fregerod,Coval,Sirian no i reszte "naszych"
Ta ekipa jest jeszcze zabawniejsza od debili pojawiajacych sie na boardzie Sosego ! Tamci wymiekali po kilku postach ! REWELACYJNYCH chlopcow do bicia zescie sobie znalezli ! Wreszcie zaczalem zalowac ze nie gram w UO
Nie mam sily dopisywac sie do poszczegolnych postow bo po pierwsze chce mi sie spac a po drugie taka masa tych postow ze ciezko sie zdecydowac ktory jest najsmieszniejszy
wiec tak krociutko tylko :
Powala mnie gadanie ze kogos nie stac na placenie 10$ za UO... kurwa - kompa tez macie za darmo ? Dostep do netu komu kradniecie ? Sasiad sobie wykupil i dalo sie do kabla na lewo podpiac ?
Prawda jest taka ze ludzie maja odmienny swiatopoglad i akceptuja rozna standarty. Jeden pojdzie z panienka na obiad/hotel i wyda 1000zl ,drugi na kurwy i wyda 150zl trzeci bedzie walil konia w kiblu bo to zadarmo. Tak to juz jest i nikogo nie nawrocicie.
Zeby bylo jasne ja sie nie czepiam friszarduf - czepiam sie dorabiania ideologii. Podejrzewam ze gdyby ich tworcy mieli mozliwosc (wiedze,czas,zaplecze finansowe) na zrobienie CALKOWICIE nowej gry RPG to by to zrobili. Friszardy sa rozwiazaniem na gowniany polski interner - nie kazdy ma taka cierpliwosc jak ja zeby pkowac z pingiem 1000ms
Ale lejcie ich dalej ! Kto ma racje jest totalnie bezznaczenia - wazne kto mocniej potrafi przyjebac
A tak wogole to ja chcialem Wam tylko przypomniec ze zyje ,gram w Camelota i Was mi tam brakuje
pozdufka
Scorpion TheSlowestPKever