Teraz dla odmiany ja nie wytrzymalem.
Kali: skad masz takie rewelacyjne informacje... gdzie stoi SC? Na pewno nie ode mnie, a i z GM'ow wie tylko czesc hihihi.
Pozatym kobieta (nawet jesli transwestyta) rzucajaca kurwami... pfuj
Fapuse: kolezko, nie ty jeden zaiwaniales po serwisie z bedacych na tym forum i powiem Ci jedno... za chinskiego Boga nie skaldalbym zadnego serwera z czesci kupionych na gieldzie - zwlaszcza po obecnej pogodzie. No ale Ty wiesz lepiej. I nie chodzi tu o markowosc - bo i to i to made in tajwan (drobne roznice w okresie testowania sprawnosci sprzetu firmowanego przez dany koncern to drobiazg *zlosliwy usmiech*) ale o awaryjnosc tego co kupisz na gieldzie i mozliwosc dalszego serwisowania - kupujesz skaldaka - oddajesz jak cos sie zwali czesc na dwa tygodnie do serwisu i albo za wlasne kupujesz nastepna a tamta potem czeka albo masz dwa tygodnie z glowy. Kupujesz HP i masz tego samego dnia za odpowiednia kwote Pana, ktory rozkreci wymieni i ruszasz dalej. I to jest roznica - jesli juz mowimy o byciu zawodowcem, a takich skladaczy sprzetu jak ty proponujesz to zrobic... to bym ozlocil... ilu dzieki nim klientow dostaje z prosba o pomoc
naprawde jestem Ci wdzieczny.
Asmadael: Pewnie ze na SC gralo i gra mniej typa ale 80% z nich lepiej zna ultime i opcje jakich dostarcza ta gra niz 80% analogicznego typa z CL i niestety mowie to z doswiadczenia z graczami z CL, ktorzy przychodza do nas o dziwo przychodza... wbrew slowom niektorych z was, a czesc nawet zostaje.
Caldemeyn: jak ktos takijak Toll - gracz OSI moze zazdroscic jakeimus darmowemu serwerkowi - bez wzgledu na to czy to SC, czy to CL czy to DZ? Na OSI jest zupelnie inaczej sa inne realia ekonomiczne inna ilosc graczy i inne relacje miedzy nimi. To co mieliscie na CL i to co mamy na SC i to co maja ludzie na DZ to sa jedynie namiastki - lepsze lub gorsze - raczej inne po prostu tego co zrobiono na OSI - to dokladnie porownanie najlepszego roweru gorskiego z "ukraina" - inna sprawa ze ja wole ukraine, albo Harleya z junakiem - i to i to motor, ba junak nawet niezly, no ale jezdzi sie jednak inaczej. Uwierz mi Toll nie ma czego nam ani wam zazdroscic.