Cytuj:
Nie interesuje mnie co robiles... zmieniles tresc posta po tym jak kilka osob na niego odpowiedzialo.
Bzdura... następny post z tego "tematu" konrador wysłał: 2002-01-26 17:11 a wiec po mojej "zmianie"
Kłopoty z matematyką?
Cytuj:
Hmmm napisalem: "to chyba dobrze ze Kondrador..." a interpretacja tekstu nalezala do czytajacych. Jak to zrobiles? Widac po Twoich postach (dopoki je znowu nie wyedytujesz ).
interpretacia owszem, należała do czytających dopóki w/w konrador nie stwierdził:
konrador wysłał: 2002-01-26 17:11
daemo wrocil ze swa czcza gadka
moze tak ci powiem zebys lepiel zrozumial tresc posta poprzedniego - ja do dupy nie musze nikomy siegac zeby sobie pograc w uo za darmo:<
Kłopoty z interpretacją?
Cytuj:
Jak widzisz tylko Ty cierpisz na monotematyczne i "ukierunkowane" myslenie dlatego powinno zostac Dajewo czy nawet jak sugerujesz DajBreastewo.
Jeśli chcesz to z głupiego zdania o zmianie nicka które sam wymyśliłeś potrafisz zrobić sobie wykład... jesli Ty tu widzisz dejawo to twój problem, zmień swój nick na schizofrenicus czy jak tam chcesz i idź rozwijać swoje "wszechstronne" i "wielotematyczne" myślenie w którejś z klinik...
tak... wiem... znowu edytuję chociaż pare osób pewnie odpowiedziało w ciągu tej minuty
chce tylko dodac "do kliniki psychiatrycznej"
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Daemo dnia 2002-01-27 17:50 ]</font>