poziom kultury to był o wiele niższy zanim się tu pojawiłem - po prostu się do niego zniżyłem i tyle ;] (SPIERDALAJ na cala strone to przejaw wysokiej kultury tak?)
shabduse po prostu udowadnial Wam fakt prawny bo nie docierało do was inaczej wiec musial sie posluzyc tym wywodem i kropka. i dokladnie to napisał.
nie napisał że popiera piractwo, nie napisał że kradnie, nie napisał wielu rzeczy które mu udowadniacie (tak jak i mi teraz ale to inna bajka). napisał tylko podstawę prawną dla odróżnienia złodzieja od kogoś kto gra na prywatnym serwerze, tak trudno to waszym ograniczonym mózgom pojąć? nie napisał ze ukradzenie samochodu jest be a granie na prywatnym serwerze dobre, potępił obie rzeczy, gdyż obie rzeczy są niezgodne z prawem jednak są to inne rzeczy i tylko TO wam udowadniał nic innego.. dżizas jak z przedszkolakami :| (tylko przedszkolaki troche mniej przeklinają mimo wszystko)
a mark moich starych nie znasz wiec odpusc sobie ich ocene ok? bo nie masz prawa sie wypowiadac nie znajac ich
(tak jak i zresztą ocena mnie ale to juz ci odpuszcze boś kmieć i mozesz nie wiedziec)
tak BTW to twoj text ma sie nijak do mojej wypowiedzi
wiec albo ci tak jadą ludzie i sobie zapamietales i teraz probujesz sie odgryźć albo masz uniwersalny text mądrze brzmiący na byle jaką okazje
tak swoją drogą to ja nie wiem co wam odjebało. czy ja skomentowałem w JAKIKOLWIEK sposob samą istote piractwa i kradziezy? pewnie że nie
skomentowałem wasze zachowanie i brak kultury
skoro za takie cos nazywa sie mnie złodziejem to chyba naprawde musicie looknac do słownika
osobiscie gram w WoW na OFICJALNYCH serwerach płace abonament za własnoręcznie zarobione pieniądze ale to nie ma znaczenia oczywiscie nie podobam sie wam to jestem złodziej
macie MegaROTFLa za to
wpadne później popatrzeć co wypociliscie na mój temat
trzymajcie sie żałosne ziomki