Lookaz - wybacz.. ale przesadzasz i to na całej linii.
Tak się składa , ze ja i grupka moich przyjaciół mamy na tym shardzie konta. Ja sam gram na nim od ubiegłych wakacji... i jeszcze nigdy nie zdarzyło mi sie abym stracił w sposób niewyjasniony cokolwiek a juz napewno konto. Nie wiem jaki masz cel w opowiadaniu takich rzeczy ale wiem ze w wielu opisanych tu kwestiach grubo przesadzasz. Mi osobiscie jak i moim przyjaciołom gra sie tutaj bardzo przyjemnie, postaci jakos nie tracimy, banow nie zarabiamy (raz kumpel przegiął wiec dostał 4 dni paki dla postaci - hehe faktycznie terror jak sie patrzy, szczególnie ze kolo sam potem stwierdził ze zasłuzył
). Wiecej, do wpłacania czegokolwiek komukolwiek nikt nas tutaj nie zmuszał a mamy i artefakty i uber stuff i postacie zrobione przy obecnym tempie nauki i jakos np ja osobiscie nie wydałem na to ani grosza. jest nam tutaj poprostu dobrze.
Co do tak krytykowanego przez ciebie klubu - mam przyjaciela ktory do niego przystapił nie dlatego ze mu konto skasowano (nigdy bym nie uwierzył ze znalazłby sie ktos kto po takiej akcji wogóle by sie tam wpisac chciał) ale dlatego ze mial taki kaprys, bo tak jak i mi gra na tym shardzie sie podoba.
I na koniec jedna uwaga. Tak sobie niekiedy czytam krytyke niezadowolonych ze ekipa mgate czy mel nie znaja sie na tym czy na tamtym i ze odwalają kaszane i badziew na calej linii a wogóle chuja wiedza o uo a caly ten shard to chujnia do kwadratu. Nikt nieomylny nie jest to fakt ale skoro ten serwer jest taki brzydki, głupi, oparty na chorych zasadach, przykręcony, zdonaciony i Bóg dobry wie co jeszcze to moze ktos potrafi mi wyjasnic czy moze boss uzywa magii vodoo czy moze innych mentalnych mocy (palpatine?) czy co, że cały czas jest to najliczniej odwiedzany shard w Polsce (a patrzac na gateway - równiez jeden z liczniejszych na świecie).
I juz naprawde koncząc bez urazy Lookaz (o ile to naprawde Ty to pisałeś) , wyraziłem tylko swoje zdanie. I dzieki za wszystko - szczególnie za pomoc jaka kiedys mi udzieliłeś (moze pamietasz, moze nie zwazywszy ilosc helpow co dnia)