Fondecc napisał(a):
To co mówicie o shardzie MG to totalna bzdura. Mogę śmiało powiedzieć, że moongate jest jednym z najlepszych shardów, gdize można spokojnie pograć i gdzie napewno nikt ci nic nie odbierze. Dodatam takze ze gram tam od samego poczatku, jak w uo takze bardzo dlugo i mogę powiedzieć, że moi poprzednicy kłamią.
Nigdize tak szybko mi się nie koxa jak na mg, a gra tam to po prostu miód.
Kurde czlowieku czy ty wiesz co piszesz ?
Pewien Pan z Ultima DM kiedys pogral na MG przez pare dni i stwierdzil ze gainy sa wolniejsze niz na DM'ce - PORAZKA. Jednak kazdy ma swoj sposob na prowadzenie shardu.
I teraz gwoli wyjasnienia, tez bylem na MG gmem, nauczylem sie nie malo z ludzmi ktorymi wspolpracowalem. Pracy samego Mela nie mam zamiaru publicznie oceniac, raz powiedzialem swoja opinie o donate, oberwalem i narazie na tym skoncze
Tak btw. moze Fondecc shar i redzik powiedzcie jakie mieliscie nicki na mg ? Bo mam dziwne wrazenie ze jestescie ta sama osoba
Chcialbym zaznaczyc ze LooKaz mogl dalej siedziec cicho jak mysz pod miotla ale po prostu wolal zrezygnowac.
Swoja droga pytanie do kazdego z was: czy zrezygnowalibyscie ze zrodla dochodu ktorego nie trzeba specjalnie pielegnowac ? Zapewne 95% odpowie nie a wiec mysle ze zzera was po czesci zazdrosc ze ktos trzepie na tym kase.