"Was chyba nieźle popierdoliło. Pierdolicie o jakiejś trudności gry? Czy to że 0.1 skilla robi się w ciągu 2 tygodni to znaczy że to zajebista gra??"
- nie znasz realiow, albo mylisz gry, albo grasz raz na dwa tygodnie (tak jak mowisz nawet na CL nie jest)
"O miodności gry świadczy kupa (nie mylić z gównem) czynników których wy grający na CeLece nawet nie mieliście szansy liznąć."
- w sumie moze to byc, chociaz zakladasz zeczy sobie wygodne lecz nie zawsze prawdziwe
"Ja teraz gram sobie na Catsie (OSI) i wiem że jest łatwo pod względem zdobywania skilli i kasy i innych chujów mójuw, ale mi się tak podoba."
- i bardzo dobrze, kazdy gra jak moze i lubi
(przynajmniej powinien tak grac)
"Nie chcę już więcej słuchać waszych wypocin jaki to CL jest zajebisty bo już mi się rzygać od tego chce."
- to nie sluchaj, niektorzy (ja bynajmniej nie) moga powiedziec to samo o OSI
"...tutaj prakycznie na każdym boardzie macie coś do powiedzenia.. Bawcie się dobrze na swoich serwerach ale nie wkurwiajcie innych ludzi, bo to zaczyna być irytujące."
- nawzajem
"Już nie będe komentował tego że wyzywacie ludzi grających na OSI shardach smarkaczami... "
- i dobrze, bo widze ze nie rozumiesz (jak wiekszosc z was zreszta)
"Ja nie wiem czy któryś z was w ogóle przekroczył granicę 30 lat (nie tylko fizycznie, ale i emocjonalnie), a na OSI takich ludzi jest od chuja. "
- a co wiek ma do zeczy istotnie tak wiele?
poza tym patrz wyzej.
"I czerpią z gry nie mniejsza (a nawet większą) przyjemność z gry..."
- chyba po to graja prawda?
"...niż wy. "
- ehh a skad to mozesz wiedziec? - Znowu zakladasz zeczy dla siebie wygodne
"Także możecie zamknąć mordy i grać na tym swoim shardzie, możecie nawet pisać sobie na boardzie który Fergerod wam wspaniałomyślnie załozył, ale odpierdolcie się od boardów typowo ultimowych oka?"
- mozemy, ale jezeli wy zrobicie to samo w stosunku do nas, bo jak juz powiedzialem mozemy ale nie musimy.Poza tym wydaje mi sie ze to nie gracze CL zaczeli dyskusje na ten temat.
Niech nikt z was (chodzi mi o osoby z ktorymi polemizowalem) nie mowi mi ze nie rozumie - ja to widze i wcale nie twierdze ze to jest smieszne. Ale o co mi chodzi i po co tu wszedlem nie bede powtarzal, bo tacy wyjadacze powinni to latwo wydedukowac z tylu postow takiej lamki jak ja
A jak nie sa do tego zdolni to juz ich problem.
nArR