Anyway - nie chce wywalac tego topicu do flames a na to sie zanosi - closed na jakis czas.
Czy to ze skonczyly ci sie argumenty oznacza ze trzeba zamknac topic?
Nie widze potrzeby przerywania tej dyskusji. Jedyne flame jakie zaistnialo w tym topicu probowal rozpaczac Arkadek...
( Nastepne zaczal dopiero Sylvian
)
Sylvian napisał(a):
Ja nie wiem czy kolega jest delikatnie mówiąc ułomny czy jak...?
Po przeczytaniu twojego posta tez sie zaczynam zastanawiac czy nie mam do czynienia z ulomnym.
Sylvian napisał(a):
- jedyny plus Dooma to ++ do bloku traczą.
- statystyki bazowe można sobie płynnie regulować tatuażami, także agrument, że doom ma +CON jest IMO trochę śmieszny
Zrob SK z 40 con przy pomocy samych tattoo ( nie uzywajac dooma )
GL i HF
Sylvian napisał(a):
A teraz przejdźmy do Imperial C.
- większy p.def (zaciera różnicę wynikającą z powyższego)
- większy def = mniej dmg otrzymujesz = mniej HP potrzbujesz
- Imperial daje 4 resisty - a to jest warte każdej ceny w PvP IMO
I w tym momencie wyglada na to ze kolega nie przeczytal nawet tego co sam zacytowal. ( zenujace... - odsylam do linka, ktory podalem dla Arkadka w czesci 1 w "OT Pikczers" )
Czy nie napisalem wyzej ze wlasnie nukerzy sa problemem a nie archerzy? Archer robi stusunkowo male damage ( Arrow Deflect - TAK, taki skill tankow
) w porownaniu do nukerow... ( pomimo passivow do m.def, magic res jest nizadowalajacy )
W takim przypadku p.def ( VS archerom ) nie ma takiego znaczenia jak HP ( VS Nukerom i Archerom )
Oczywiscie sytuacja wyglada calkiem odwrotnie w PvE gdzie p.def odgrywa podstawowa role ( healerzy traca mniej MP na leczenie tanka - oczywiste )