S4ndM4n napisał(a):
fabianek opowiedz lepiej jak grales sobie ally na BL i darkvan ci powiedzial ze do tanaris sie dociera przez dark portal, wiec 5h po kawaklu docierales do dark portalu ginac co 3 kroki, po dotarciu stwierdziles ze nie dziala,
to prawda a hginac zaczolem na BL majac lv42 rogue ciezko nie ginac w tamtym miejscu.
Cytuj:
na co darkvan oswiadczyl ze potrzebna ci runa teleportu i ze ci chetnie odsprzeda za 5g, szczesliwy po zakupie runy poleciales znow do drak portalu gdzie dotarles po 5h padania co 3 kroki, z tego co slyszalem obraziles sie ze zabrali ci 5g czyli cala kase jakas miales i zmieniles frakcje
to juz bzdura i to calkowita bo niby jak moglem zmienic frakcje? Ja gralem ally gram ally i bede gral ally no moze keiduys blood elfke zrobie
wiesz od guild mates oczekiwalem (i nadal oczekuje) pomocy a nie wprowadzania w blad to ze sie z tym obnosisz swiadczy tylko o tym na jak niskim poziomie jestes i wspolczuje FoD ze maja takiego guild leadera.
MagPS napisał(a):
2 trzeba byc skur* zeby czlowieka oklamac i okrasc, a dla was jest idolem
wiesz Sandman jest z servera burning legion jak i wiekszosc z tego forum czyli Kurwa ppl mnie zownowali dla nich jest idolem ze swojego guild m8sa wprowadzil w blad wraz z kolegami bo oni juz mieli grupo ponad 50 level gdy ja ledwo co 41.
WithnesS napisał(a):
Nie trzeba na niego aż tak najeżdżać...Każdy był noobem...Nie mniej ownuje to, że strzelił focha na alliance xD
to jest bzdura jak moglem strzelic focha na ally skoro gralem ally gram ally no i bede gral ally