Cytuj:
Każdy inaczej lubi spędzać wolny czas. Jeden idzie na takie spotkanie jakie ty wymieniłeś, inny preferuje pójść na dyskotekę pełną wieśniaków z pod miasta, dyskojebów i głupich 16 letnich dziwek na pixach strzelających szparą na lewo i prawo, inny woli wypić jakieś Fresco w bramie ze znajonymi i iść na imprezkę dla długowłosych satanistów słuchających metal'u, inny ubierze się jak pajac i pójdzie na jakieś underground'owe jungle-rasta-party, inny weźmie pannę na randkę po to tylko żeby ją wytłuc wieczorem (tak dziewczyny, służycie głównie do pieprzenia was więc zapomnijcie o magicznych romansach jak z filmów), inny zostanie w domu przy kompie i się najebie samemu grając w jakąś grę z kolegami lub solo, a cała komiczna kultura hip-hop'owa zostanie na osiedlu i pobuja się z piwkami, rozjebie coś albo namaluje jakieś tragiczne gówno na ścianie uznając to za wspaniały wrzut.
Ostatnia z wymienionych grup bawi mnie najbardziej. Śmiesznie wyglądają i się zachowują (oglądam ich jadąc samochodem jak zwierzęta w zoo), NIC sobą nie reprezentując. Dodam, że jestem fanem polskiej muzyki z tego gatunku której słucham od pierwszych nagrań jeszcze na początku lat 90.
Masz skrzywiona psychike. (chodzi mi o tekst o dziewczynach) Przykro mi ze tylko na takie natrafiales, widac na tylko takie zaslugujesz?