SwenG - człowiek spod znaku Barana
Na tym forum ludzi rozumnych mających wiele mądrego do powiedzenia nazywa sie idiotami. Standart pacanie. Od poczatku nie mialeś nic do powiedzenia, ja chociaż podawałem fakty a nie wypowiedzi w stylu :
Cytuj:
Ahahaha, dawno tego nie było. No tak, mantra pisiorków, "TO WSZYTSKO WINA PO"
Cytuj:
eagle ale co ty pierdolisz o jakiś kosztach wyborów jak pisiory wsadziły w samą administrację ze dwa razy tyle ile bylo za poprzedniej ...
- Fałsz
Cytuj:
Eh, wzorem Edgara matematyke zostawiłeś w przedszkolu i stosujesz "artymetykę sejmową"
Cytuj:
Rotfl eagle ależ ty głupi jesteś...
Cytuj:
Eagle, pogrążasz się coraz bardziej. Ja tylko spytałem co takiego dobrego PiS zrobił dla państwa a ty się miotasz
Cytuj:
eagle dalej deklamujesz cudzą mantrę której cię wyuczyli, a argumentów wciąż brak. Czy wspominałem już że nie potrafisz się bronić nie atakując innych ?
- LOL i do tego jeszcze śmiesz zarzucać mi agresje.
Na koniec gdy dostajesz argumenty - stwierdzasz :
Cytuj:
Nie zamierzam ich dawać takiemu idiocie jak ty, i tak nie zrozumiesz, czekam na twoje, na razie nie przytoczyłeś żadnych od początku tej rozmowy. Zresztą już połowa ludzi w tym wątku stwierdziła, że z takim kretynem nie idzie rozmawiać, więc dlaczego ja mam być wyjątkiem ?
Robisz to samo co tusk, powołujesz sie na wszystkich bo sam jesteś cienki i zbyt prosty by się sensownie obronić. Mówiłem ci już kiedyś o blokersach, że też chodzą w grupie a solo nie są tacy twardzi?Zajrzyj też do słownika i przeczytaj definicje argumentu. A przy okazji jakbyś jakieś miał to dodaj informacje co takiego PO zrobiła do tej pory prócz pozorowania kryzysu w Państwie i przeszkadzania rządzacym? Chodź kilka pozytywnych rzeczy - bardzo prosze.
Odpowiem Ci twoim tekstem :
Cytuj:
Czyli krótko mówiąc nie masz żadnych. Dziękuję za rzeczową dyskusję. Wyprali ci umysł. Ja przynajmniej mam argumenty. EOT.
Przykro mi to stwierdzić , spodziewałem sie, że można z tobą podyskutować i masz jakiegoś asa w rekawie, który to nami wszystkimi na tym forum wstrząsnie, ale ty poprostu jesteś baran. W dodatku stary baran a twoje wypowiedzi są rodem od niedouczonego szesnastolatka. Jesteś takim starym cepem do którego nic nie dojdzie nawet bezpośredni kop prosto w głupią gębe. Poczytaj sobie moje posty i i porównaj do swojego "beknięcia" czy "bełkotu" i zobaczysz obecny stan polityki w Polsce. Takim głupcom jak ty należałoby wymyślić trudniejszy sposób rozmnażania.