Pieszczoch napisał(a):
Najbardziej zalosne jest to ze sie starasz dalej :/
Nie staram się nic, piszę sobie tylko bo nie mam co robić z wolnym czasem i pieniędzm, a zabawne dyskusje z
elitą tego forum znudziły mi się dawno. Żałosne natomiast jest to, że ty cały czas starasz się być tym-co-pokona-trade'a czyli jesteś jedną z niewielu osób ktorych nic nie nauczyłem (czyli jesteś jednym z tych ludzi którzy przybiegają "machając ogonem" na każdy mój gwizd). Pamiętam twoje grafomańskie wypociny kiedy dyskutowałeś ze mną o twoich zabawach w pedalskich klubach, pamiętasz to jeszcze ?
Prawda jest taka, że przeminąłem na tym forum, zostałem wyparty przez ciasnotę waszych umysłów i poglądów. Wszystkie post'y z tego konta można porównać do wyziewu z jelita na zakończenie ostrej sraczki. Prawdą także jest, że jednak zostawiłem tutaj coś po sobie (osraną od spodu deskę ?), coś tak nieuchwytnego jak poranny wietrzyk cichutko przekradający się pomiędzy płatkami kwiatów na łące w pierwszy dzień lata. Wy jednak w swoim zaślepieniu nie umieliście z tego skorzystać i wszelkie skurwysyństwo i debilizm które udało mi się zlikwidować wy na nowo przywrócicie bo nie umiecie bez tego korzystać z forum. Obserwowałem was od dawna i zauważyłem, że wam po prostu potrzebni są idioci. Wszelkie śmiecie zarejestrowane po 1 stycznia 2004 roku, to wy spierdoliliście cały klimat tego forum, wszystko to co udało się stworzyć tutaj przed waszym przybyciem zostało zepsute bo to wam potrzeba kogoś gorszego od was bo inaczej gnoilibyście się między sobą. Awanturnicze pokraki życiowe naprawdę szkoda, że tu przyszliście i gwarantuję wam, że cała
starszyzna też tak uważa, ale nic zrobić teraz nie może. Wam widocznie potrzeba porządnego dopierdolenia fizycznego (95% z was to pewnie szkolne cioty) wtedy może zaczniecie trochę inaczej, z większym dystansem i szacunkiem, patrzeć na świat czego osobiście wam życzę i z tym miłym akcentem kończę pisać tą wiadomość.