Cytuj:
Dwutlenek napisał(a):
Piszesz pod trzema nikami: Tripus, Relict, trupusus
Ten sam numer IP. Opanuj się bo dostaniesz bana na IP i się skończy Twoja przygoda z mmorpg.pl
TAK K**A OPANUJ SIę NIE PISZE POD NIKCIEM RELICT BO RELICT TO JA A TEN piepszony tripus to moj kumpel i srawdz sobie IP bo dzis te ndebil pisał ze szkoły a mnie to najmniej obchodzi co on robi tylko proszę bez takich tu że to ja ;]
pozatym wy jakieś naprawdę ludzie nie wiadomo jacy jesteście .... ja PO 1 NIE MAM NEOSTRADY tylko VECTRA która niema zmiennego IP .... a
Możecie sprawdzać bop to napewno nie moje IP było pozatym skąd wy tak wiecie ? banujcię IP tego idioty ... i możecie jeszcze zbanować Equilibrium ;l]
bo ten kretyn spamuje a wychodzi na mnie ;]
Pokażcie ten IP co ukazuje że to własnie w TEJ CHWILI ja jestem tripusem jakims idiotą ?
Macie problemy ? piszcie pod ten numer 4503114 tej małpy i tam uzgadniajcie i mu groźcie banami itp ;]
PS : pozatym ci co piszą dzieci neo atakuja to zapewne nie są lepsi jak odrazu takie fakty znikąd biorą ... Gratuluje inteligencji ;]
PS 2: Usuńcie ten bezsensowny topic please .
Wiesz to jest jak z tym przepisem, że pijany kierowca traci samochód a jeśli to nie był jego samochód to trudno, po co właściciel daje samochód pijakowi.
To samo dotyczy netu. Wpuszczasz do swojego kompa nieodpowiedzialnego człowieka to licz się z tym, że zostanie zablokowane Twoje IP, bo nikt nie będzie się zajmował poszukiwaniem osoby, która zachowuje się poniżej krytyki. Jeżeli jedyne co mogę zrobić to zablokowanie mu dostępu do forum przez blokade IP, to to zrobie.
Dodatkowo ten Twój "kolega" pisał do tej pory tylko i wyłacznie z numeru IP, który jest podpięty do Twojego komputera.
Dalej... sądząc po sposobie wypowiedzi jakis stosujesz w poście na który odpowiadam, można by wnioskować że Twój styl i kolegi jest "bliźniaczy"
Nie będę się dalej bawił w zgadywanie ale radze CI więcej nie dopuszczać tego kolegi do swojego kompa. Niezależnie czy jest to faktyczny 'kolega' czy też trollująca strona Twoje osobowości...