Pieszczoch napisał(a):
Yhy, a pomijajac cytaty slawnych ludzi, jak bylem za smarkacza w 8mej klasie, nasze "wyglupy" uznali jako manifest osoby, ktorej malo sie poswieca czasu i zwracaja na siebie uwage. Akurat okazalo sie ze wszyscy byli wychowywani przez jednego rodzica.
Wiec z mojego "punktu" widzenia, jest pan malo interesujaca osoba IRL i malo kto sie toba interesuje, wiec w internecie bawisz sie tworzac const IRL<>net.
Ja zawsze olewałem opinie całej kadry w szkole podstawowej bo sam uważałem się inteligentniejszy od nich i tak samo tutaj opinie "psychologów z nazwy" są dla mnie raczej powodem do radości z ich stereotypowego sposobu myślelnia (tak samo jak bawią mnie wypowiedzi w TV, że młodociane bandziorki w szkołach biją ludzi bo w ten sposób krzyczą o pomoc). Może jestem mało interesujący irl, a może nie. Wyjaśnij co rozumiesz przez pojęcie "interesująca osoba", bo to też jest ważne co masz na myśli przez takie sformułowanie. To jest internet, a nie rl, są to dwa różne światy, chcesz mnie poniżyć zwracając się w kierunku mojego prywatnego życia i swoich spekulacji na jego temat ?
Pieszczoch napisał(a):
Whatever, krocej, to mozna inaczej napisac, na tym forum nie sa mile widziane osoby zainteresowane tylko i wylacznie dzialem flames i pogawedki->flames jak ty. Ani nie grasz w MMO, ani sie na nich nie znasz, albo ten Trade-Rage to jest alt jakiegos sfrustrowanego uzytkownika po codziennym farmowaniu
Gram w mmo od bardzo dawna i mogę wiele powiedzieć na temat większość płatnych gier mmorpg bo je bardzo dobrze znam. Grałem z większością bardziej "znanych" osób z tego forum i muszę ci powiedzieć, że są tutaj ludzie które ty szanujesz i które znają mój prawdziwy nick. Z tobą akurat nie grałem, ale zapewniam cię, że kiedyś to się zmieni i nawet nie będziesz wiedział kiedy bo nawet nie skojarzysz, że pieprznięty trade-Rage może być takim fajnym i dobrym graczem, a bycie z nim w jednym team'ie to sam fun.