Cytuj:
Dokładnie. Nie wiem czemu czujecie się lepsi przez to , że gracie w płatne mmorpg. Oczywiście "fajnie" jest na forum pokazać, że ma się kasę i można grac w wowa na globalu . Jednak mnie to nie jest żaden powód do wywyższania się , tak samo jak wyzywanie kogoś, że gra w darmowe mmorpg.
Hiperbolizujecie sprawe , na poczatku jak zaczynalem pisac na tym forum , to gralem na free shardach lineage , przedtem gralem przez spory czas na free shardach uo (po paru miesiącach doszedłem jednak do wniosku, ze życie jest za krótkie , żeby pykac w jakies free shity ) itp. , sytuacja w darmowych w porównaniu z tym co się kiedyś działo to czysta sielanka( obecnie większość użytkowników na kilometr omija ten dział , tak mi się zdaje ) i mimo ,ze często byłem uczestnikiem , że tak powiem najgorętszych dyskusji , to nigdy w zasadzie nie poczułem się obrażony , etc. Co wiecej , teraz na dobra sprawę jestem wdzieczny tym wszystkim , którzy jak ty to nazywasz „wywyższają się” , ze się wtenczas udzielali, ale pewnie jestem wyjątkiem.
Swoja droga to jestem (jak niegdyś inni userzy ,) za wypierdoleniem tego działu (jednak ze względu czysto praktycznych musi on istnieć ).
Mam takie pytanie , nie dało by się stworzyć jakiejś dodatkowej strony forum , która by pomijała darmowe i nie kusiła wzroku ? ( sugestia )
Aha jeszcze jedno : tatus nie oplaca wowa , chłopczyk nie jest nieudacznikiem , jest obrotny i umie sobie znalesc prace dorywcza.
Edit to Coul3R: jeszcze cos , po chuja się angażujesz w całą ta sprawę ? , widać , że przewyższach intelektualnie dzieciaki z darmowych (które w większości przypadkow maja 10-13 lat ), ale zastanawiałeś się czy warto ? , przemyśl to troche . Sądze , że dojdziesz do tego , że to co robisz jest żałosne(tak jak to , ze ci odpisałem , ale co mi tam).
Edit 2 : Tor bawisz sie w obronce zwierzat ?