RaCiK napisał(a):
No kurwa, dzis gadalem z kolega ktory poszedl do tej szkoly i pierdoli mi caly czas glupoty o tym ze kroja wszystkich, i to najczesciej wyskakuja we 3- 4 wiec jedyne co mozna robic to uciekac, no ale jezeli to sie nie powiedzie to co?
jeśli żartuje sobie on z Ciebie to go ten teges, jeśli nie to strach się bać
RaCiK napisał(a):
Strone badz dwie temu tczewiak podajze napisal, ze zajebalbych skazanych itd.
No a jeszcze wczesniej kkkk22 pisze ze "obrona konieczna" chuja daje i jego kumpel ma wyrok za to ze wyjebal menela z tramwaju.Czyli co jego tez zajebac? Przeciez popelnil przestepstwo bo nie mial prawa go stamtad ruszyc za to ze smierdzia, prawda?
Obrona Konieczna nie polega na tym żeby kogoś...wyrzucać z autobusu tylko dlatego że ktoś śmierdzi, żeby mówić o Obronie Koniecznej musi zaistnieć jeden z 3 faktów (obrona mienia, obrona siebie lub innych osób) i jeśli masz dobry powód i do tego zastosowałeś siły i środki stosownie do sytuacji (czyli jeśli napastnik wyjmie nóż można też wyjąc nóż, ale już siekierę nie) to policja nie ma prawa się przyczepić, a nawet Ci podziękuje. I chyba po tym fakcie masz prawo 'zaprowadzic' napastnika na najbliższy komisariat w ramach Obywatelskiego Zatrzymania, hehe dresiarzy tak zaprowadzać, ładny zonk
Ofc mogę w szczegółach się mylić, więc sprawdź w necie.
PS. Racik z BL-a (WoW)?
Escobar napisał(a):
Ja jakiś miesiąc temu zostałem napadnięty przez 2 drechów na przejściu podziemnym. Dostali po pysku, na drugi dzień przeprosili i prosili żeby nie składać nic na policję.
...
Ja do samoobrony używam własnych technik o których raczej wolę nie dyskutować
no nie wiem czemu, ale jakoś nie wierze