Uhm napewno kto by teraz w EQ zaczynal nigdy juz nie poczuje tego co znamy ja i mabi... no i ojejek ale jego juz nie ma =/ Heh nowy, dziewiczy jeszcze swiat
![:smile:](./images/smilies/icon_smile.gif)
same newbiesy wszystko nowosc... dopiero do odkrycia...jak zesmy zlapali camp bandytow w Western Plains of Karana ktorzy dropowali Bronze weapons... ktore do vendorka szly po 1-5pp... haha myslelismy ze zlapalismy pana boga za piete... az sie lezka w oku kreci... 50pp na dzien... hihi, teraz mam 12k w banku i naprawde musze przyznac ze jestem bardzo biedny... a w kuzni utopilem z dwa razy drugie tyle... (smithing is my passion!) Uhm napewno nie ma tego uczucia motywacji do odkrycia nowych ladow itd gdzie niczyja stopa nie postala... Z tym ze mysmy pomagali troszke wszystkim ktorzy przyszli do EQ ale to juz inna sprawa
![:grin:](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
wiesz jak gildia nie rysowala sie realnie juz... chcielismy miec Team, jedna grupe tak do zabawy w lochach chociarz jak juz nie morzemy raidowac...
Duzo low lvl charow maja stuff taki ze szczeka opada... heh ale coz... w EQ wciaz sa newbiesy... hehe moj 17 lvl ench jak sie grupowal i mi na okrete mezy lamali a potem... OMG the ench died again ?
![:razz:](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ale EQ jest piekne pod tym wzgledem przede wszystkim ze nowy dodatek do zupelnie inna gra..., podstawa no to byla podstawa; RoK to 2 razy tyle hunting grounds co w podstawce, podwyzszenie lvl capu do 60 przez co zreperowanie niedociagniec wsrod wiekszosci klas i zupelna zmiana high end game, nowa zona wypelniona smokami jako ze raidy sie ludziom spodobaly bardzo; SoV to wplatanie graczy w wojne miedzy smokami pierwszej krwii, gigantami i lodowymi krasnalami, niezaleznie od ich rasy i czy sa dobrzy czy zli oczywiscie nowe questy itd itd i nowa zona wypelniona smokami... SoL dowiemy sie 4 grudnia..., napewno duzy improvement graficzny... Nno i nie mozna zapomniec o zonach ktore dodano "za darmo"...
A DAoC napewno kupie i pogram... i gwarantuje ze nie bede sie czul newbie, bo mechanizmy itd sa zywcem wziete z EQ... te gry roznia sie tylko celem... no i w DAoC tanki maja duzo bardziej rozwiniete disciple... w EQ wlasnie koryguja ten problem razem z wyjsciem luclina
![:grin:](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Tuxie normalnie az lezka w oku sie kreci jak to czytam... gdzie sie podziewasz mad wizzy! Swoja droga to Ty pozniej strasznie ztertyczales, bo juz tak ladnie nie pisales... =p