cypis napisał(a):
kkkk20 napisał(a):
Daj przyklad chociaz 10 ortografow we wszystkich moich postach... badz co badz dlugie byly...
Nie jestem az tak znudzony w pracy jak Qraczek, zeby znajdowac ci orty. Sam sobie poszukaj w ramach samodoskonalenia.
Nad stylistyka... tez moglbys popracowac...
Cypis - czy jestem az tak przewidywalny ?
kkkk20 napisał(a):
Jebnol by tego menela tak zeby nastepnym razem sie 10 razy zastanowil zanim cos takiego do kogos powie, i bravo za to dla kolegi krzyska.
Jebnalby
kkkk20 napisał(a):
Czemu niewierzysz, aby taki czlowiek jak ja mohl grac w mmorpg?? Cos sugerujesz??
Nie wierzysz
kkkk20 napisał(a):
Qurak, ale zes teraz wymyslil... Wow jestem pod wrazeniem twojego wywodu o ewolucji... Normalnie pieknie piszesz, ahh od malpy to ty moze pochodzisz, bo ja napewno. Widze teoria pochodzenia od malp ci jakos rajcuje??
Na pewno
kkkk20 napisał(a):
A skoro juz tak lubisz pisac o ewolucji... zdaje mi sie ze ty ominoles pewien szczebelek... mianowicie - odwage... Czlowiek od zarania dziejow walczyl o swoje, tylko ze kiedys walczyli o ziemie, o ojczyzne, o honor.
Wiesz to tak jakby dzisiaj walczyc o swoj dom, o rodzine.
Ominales
kkkk20 napisał(a):
Zreszta sam napisales, ze nie wiesz jakbys sie zachowal gdyby ktos grozil twojej rodzinie?? Nie zycze ci takiej sytuacji, ale na 99% jestem pewien ze stanolbys jednak w obronie bliskich, i jakby chodz w malym stopniu bylo zagrozone ich zycie, nie zawachalbys sie przed poslaniem do piachu bandyte, uwierz mi... Kiedys myslalem podobnie jak ty poki nie przezylem paru przykrych sytuacji...
Stanalbys, zawahalbys
To tak na szybko z dwoch stron mojego ulubionego flame'a.
I niewielka dygresja - cytat z Ciebie samego z tamego flame'a.
kkkk20 napisał(a):
A skoro juz tak lubisz pisac o ewolucji... zdaje mi sie ze ty ominoles pewien szczebelek... mianowicie - odwage... Czlowiek od zarania dziejow walczyl o swoje, tylko ze kiedys walczyli o ziemie, o ojczyzne, o honor.
Wiesz to tak jakby dzisiaj walczyc o swoj dom, o rodzine.
I teraz powiedz mi - jak to sie ma do tego tematu? Bo Ci ktorzy wyjezdzaja wlasnie na swoj sposob walcza o dom i rodzine.
No i oczywiscie ciagle czekam na odpowiedz o mniej chwalebne momenty polskiej historii. Ale sie chyba nie doczekam