http://aion.org.pl/forum/index.php/topic,838.0.html
Kontynuacja tego watku, majac na uwadze ze cenzura na w/w forum jest zwiazana z Royal Legion to wklejam wlasnego posta w tym temacie bo nie lubie jak sie pisze klamstwa:
Cytuj:
Jestem jednym z GM-ow WarCry, prowadzilem nasza gildie, ktora juz mozna nazwaz spolecznoscia przez wiele gier, napisze pare zdan bo widze ze temat bardzo dotyka WarCry jak i mojej osoby.
Na poczatek ustalmy troszke prawdziwe fakty jakie mialy miejsce w Darkfall Online.
Wspolpracowalismy z Royal Legion od pierwszych dni jak ruszyl serwer, wiemy tez ze juz pierwszego dnia rozeszly sie informacje ze Royal Legion korzysta z exploitow by zdobyc pieniadze na "zaklepanie" sobie miejsca na przyszle miasto, mozna sobie to darowac bo start gry byl fatalny i wielu oszukiwalo tak samo jak Royal Legion.
Nastepna sytuacja, mija dwa tygodnie i mamy film jednego z zaufanych czlonkow Royal Legion, sam Eagle twierdzil ze to jego zaufana osoba, a jest nim Frank, ktory zostal nakrecony frapsem jak korzystal z chetow by teleportowac sie i znikac w walce z przeciwnikiem.
Kolejna wpadka do N... ( prosil o nie podawanie nicka ), ktory zawsze chetnie we wszytskich wprawach pvp Royal Legionu byl scoutem, czy to bylo nadal w "walce" z chetaterami, czy stosowanie radaru, teleportu, speeda i calej reszty w zwyklej zabawie to przypadek ?
Ostatnia wielka wpadka to sam Eagleeyes, ktory z wlaczonymi cheatmi zamieszcza skreen na forum mmorpg.pl i po calym zajsciu wymysla historie w swojej obronie, neistety na naszym vencie mozna bylo wtedy sie dowiedziec calej prawdy od jego "zaufanych" ludzi.
Tu wyjasnic warto co to sa te cheaty, firma DamnCheaters sprzedaje paczki cheatow do wiekszosci gier mmo, kosztuje to 19,99 euro na dwa miesiace, maja swietny support, patche sa natychmiast po patchach blokujacych chety, support 24/7, zapytacie skad ja to wiem, a wiem to od kolejnej zaufanej osoby w Royal Legion, jest to niejaki Draco/Drako, tu tez Eagle potwierdzil ze to zaufana osoba z wladz Royal Legion.
Draco osobiscie na naszym vencie opowiedzial nam jak dzialaja te cheaty, kto je ma w Royal Legion i jak dlugo to juz byla kwestja godzin by sie dowiedziec od reszty, okazalo sie ze maja je od startu gry bo juz na becie zostaly zrobione.
Slowa Drako zostaly potwierdzone przez innych oficerow Royal Legion, ktorzy nadal sa czescia "elity" Royal Legion i aktywnie tym razem organizuja gildie w Aion, slowa jego zostaly tez potwirdzone banem od supportu Darkfalla na jego konto.
WarCry po zdobyciu wlasnej wioski w Darkafll zdecydowalo sie polaczyc z Royal Legion, jednak juz dwa dni po tym polaczeniu wyszly takie wspaniale informacje, nikt nie kryl sie z tym, po zebraniu informacji okazalo sie ze byli w posiadaniu kilku abonamnetow z pelna paczka chetow, PLATNYCH CHEATOW !!
Byla to wiekszosc oficerow Royal Legion, prawdopodnie cos w okolicah 12 osob stosowalo te chety, czesc z nick kupila jes do spolki.
Jedyna osoba, ktora byla przeciwna i glosno sprzeciwiala sie temu procederowi byl M... ( dla szacunku dl aniego nie podaje niku, zainterowani wiedza o kogo chodzi ), ktory opowiadal nam rozne ciekawe rzeczy, inne osoby opowiadaly tez inne ciekawostki z Evarquesta, z Age of Conan, Warhammer, jednak nie mam dowodow, wiec pozostaje to sprawa otwarta.
Teraz zadajcie sobie pytanie czy te osoby w nowej grze organizujac gildie nie beda mialy oporow by zrobic sobie szybko lvl, zdobyc wiecej kasy, szybciej nabic crafting, ulatwic sobie pvp, wszystko oczywiscie w dobrej wierze, w walce z przeciwnikiem, ktory tez oszukuje, botuje, chetuje, PLACI ZA CHEATY !!
Eagle, nie chcialem tego pisac i wpieprzac sie na to furum, mam szacunek do ciebie, byles rowny koles, jednak nie potrafisz sobie powiedziec stop i odpuszczam.