Zerg napisał(a):
Znam chlopakow z RL od bardzo dawna ( od Everquesta ), zawsze byli to rowni kolesie: Eagle Franek Draco- kapitalni towarzysze. Naprawde jestem zasmucony tym co przeczytalem w tym watku- zwlaszcza ze jesli dobrze rozumiem temat dotyczy tez innych gier mmo.
NIe wiem po co ktos uzywa cheatow itp rzeczy byc moze chcec osiagniecia wszystkiego popycha ludzi do "pomagania" sobie. Sam jestem zdecydowanym przeciwnikiem tego. Wiem tez jednak ze Royal Legion to nie tylko Eagle i smietanka oficerska to takze Bella Sznyta Deacon, Nekron i wielu innych z ktorymi mialem sposobnosc grac troche w WAR.
Kazdy popelnia bledy niemniej warto wziasc pod uwage fakt ze RL to jedna z najstarszych gildii PL, gdyby osoby takie jak Franek czy Eagle odeszly z niej to zwyczajnie przestalaby istniec. Predzej czy pozniej odbiloby sie to na nas wszystkich bo stracilibysmy dobra polska gildie ktora swietnei organizuje sie w wielu grach MMO.
Royal Legion to dla wielu pierwsza gildia pozniej pieknie jest sie dowiedziec ze np. liderzy Ictus Mortis to byli czlonkowie Royala, ja sam grajacy w WarCry i wiele innych osob tez przyszlismy z RL;a. Wiele osob grajacych w Starym Sojuszu, Twierdzy, C9, Sarmatii ktorych znalem i znam. To piekne wymienic ze soba wspomnienia ze wspolnej gry w Everquescie, Vanguardzie itp. a tym samym nawiazac dobre stosunki dyplomatyczne z nimi.
Dlatego proponuje zebysmy zapomnieli o tym co stalo sie w DFO, wlasnie ze wzgledu na fakt ze ta gildia- Royal Legion tak wiele zrobila dobrego dla polskiego community.
Mam nadzieje ze w Aion'ie cheaterzy zostana szybko wykryci i zbanowani, ze nie bedzie pola do spekulacji i podejrzen, ze tylko obiektywne kryteria zdecyduja ktora gildia jest lepsza.
Zycze wszystkim gildiom powodzenia i jeszcze raz prosze o dyspense dla Eagla to naprawde swietny i charyzmatyczny lider
Szonn
Bardzo ładnie napisane Szonn
Byłem w wielu gildiach w tym w c9 , Royal Legion (czasy Eq 2 )jak i Ictus Mortis (byłem założycielem, władzę przejął potem Sabath) w Age of Conan oraz WarCry(po upadku IM ), i powiem szczerze że żadnej się nie wstydzę
Shonn jest jest bardzo w porządku człowiekiem tak jak i Eagle, dlatego tak jak Plutonka i część innych osób uważam ten temat za bezsensu.
Czy cheetowali ?? - nie ma znaczenia bo "jedna jaskółka wiosny nie czyni", a kłótnie na nic się nie zdadzą ; widać ile dały w Evencie aoc jak powstał polski serwer (Ruscy mogli się zorganizować a my Polacy mogliśmy się tylko kłócić ).
I dodam jedno będę grał w RL i nie obchodzi mnie zdanie innych.
pozdrawiam Wszystkich
Wrona