Tak, widac bloob....
JoKa, nie wiem ile ty masz lat, ale poziom Twojej wypowiedzi wskazuje na stan umyslowy z konca podstawowki wedlug reformy... (Wskazuje tu na stan umyslowy jako taki, bo znam wielu np. 15 latkow co zachwouja sie o wiele dojzalej niz wskazuje na to ich wiek i znalem takiego jednego zjeba ( lat 21 ) co sie dawal w jajco robic i zachowywal jak 13 latek :/ ). Czemu? Zaraz ci to udowodnie:
1. Obrazasz mnie bez podowu, po prostu nie umiesz zaakceptowac roznicy zdan. Poza tym od razu starasz sie oczernic swojego oponenta w dosc nie wyszukany, ze powiem -prymitywny sposob.
2. Na kazde moje 2 slowa masz 10 zdan.. jakby to okreslic - plucia sie malolata udajacego ze inne osoby to kompletne debile.
3. Obrazasz graczy / serwer / ekipe bez zadnych podstaw, jeszcze pokazujac jaki to super jest NL ( no ba, w szlacheckiej Polsce tez kazdy, byleby nie Polak na krola ). Po prostu znajdujesz 1000 bezmyslnych, bezpodstawnychj itp. itd. oskrazen jesli tylko kogos nagle znielubiles... ja tez cie nie lubie bo gadasz pierduly, ale od razu od chujkow Cie nie wyzywalem...
Jesli masz jako takie pojecie na temat dialogu i stosunkow miedzy ludzkich to przyjmij krytyke w jako takim spokoju ( choc wiem, ze tego nie zrobisz i od razu znow jakies tam zaczniesz gadki szmatki... )
Koniec wyklada