CheGee napisał(a):
Bez sensu... Mnie to forum w pewien sposob wychowalo. Dzisiaj smieje sie z moich pierwszych krokow przegladajac swoje posty. Kazdy musi dorasnac wiec nie ma co sapac. Dziala to tak samo jak pisanie internetowych petycji do naszego rzadu

Haha, CheGee masz rację, ja do tej pory śmieję się z postów, gdzie opisywałem sen, co mi się coś jak Morrowind śnił
Jakbym teraz coś takiego napisał, to by mnie ludzie zwyzywali, a wtedy podeszli ze śmiechem. I o to w tym chodzi, chill out
PostWysłany: 27 Lis 2005 08:58 Temat postu: Sen Cytuj Edytuj
Chciałem się z wami podzielić czymś co o mały włos nie doprowadziło mnie do szaleństwa.
Wczoraj obejrzałem Wasabi i postanowiłem iść spać.Podczas prysznica zacząłem czuć ogromny ból w klatce piersiowej.Jakby zaszło mi żebro
KIedy położyłem się spać...zasnąłem po 20 minutach.Obudziłem się w nocy o około 2 .Zacząłęm mieć omamy. Słyszałem głosy i widziałem jakby postacie.
Po 30 minutach masakry zasnąłem i obudziłem się o 4. Myślałem że oszaleje!!! MIałem sen jakby na jawie. Przez godzine byłem jakąś osobą w mieście. Handlowałem z kimś itp.Doszedłem do wniosku że to chyba MOrrowind Kiedy zasnąłem obudziłem się o 8 00...Bolały mnie oczy,głowa i ręce.I do tej pory czuje straszny ból w głowie
Mam nadzieje że niue lunatykowałem
Co wy uważacie na ten temat?
Może powinienem odstawić niektóre gry
Podczas prysznica zacząłem czuć ogromny ból w klatce piersiowej.Jakby zaszło mi żebro - Ja pierdziu, /facepalm