Cytuj:
2001-12-16 03:50, konrador napisał:
zanim zaczna drukowac plakaty i banknoty z moja podobizna musze jeszcze troche popracowac.. tak wiec musisz poczekac
Ogolnie ignoruje to co skrobiesz, ale pytanko
) W sumie... pasujesz tam... tam wiecej takich pajacow =]
A skoro taki oryginalny jestes w tym "nieoryginalnym" polskim kraju to albo jestes ewenementem, albo poprostu jestes na tyle glupi, zeby ludziom wytykac cos, zanim zerkniesz pod swoja strzeche i przyjrzysz sie samemu sobie.
(tylko nie mow mi, prosze, ze ja takze powinienem tak zrobic - zrobilem to - oszacowalem swoje posiadane oryginalne i nieoryginalne oprogramowanie - jego uzytecznosc w moim zyciu itp).
Nie komentuje tego, ze ktostam gra na OSI i jest "inny" (lepszy?
) - bo niby po co
. Kazdy i tak robi to, co mu sie akurat podoba, a ze przy okazji znajda sie marudy "twojego typu", to tez jest normalne. Nie ma i nie bedzie mozliwosci stworzenia czegokolwiek, co sie spodoba wszystkim (Tobie chyba sie wiekszosc rzeczy nie podoba... poza servami OSI
, ale to juz nie moj problem akurat).
Kto jest bez winy (kradziezy) niech zabiera glos - a tak to mozecie rownie dobrze nawalac glowa o sciane - ten sam skutek to odniesie "oryginalni" ludzie...
I dalej omijam twoje jakze ciekawe posty - choc czasem lubie sobie poczytac, jak denerwuje ciebie sam fakt ze ktos moze sie bawic (bluzgajac przy okazji na ekipe "kapke"
).
Dla polepszenia Twojego humoru - moze udaj sie na stadnion dziesieciolecia i tam manifestuj, jak to "okradanie" jest zla rzecza. Moze postaraj sie przemowic do rozumu innym osoba co to okradaja nasz kraj
Tyle rzeczy do zrobienia/ tyle osob do uswiadomienia, a ty skupiasz sie na maluczkich
, ktorzy czym Ci przeszkadzaja - ano tym ze graja na darmowych shardach
.
Lepperowi sie nie udalo (no moze jeszcze cos zdziala - bedzie wesolo
) - teraz Twoja kolej.