Asmax napisał(a):
Karghoul napisał(a):
Raczysz w prostacki sposób implikować mej wypowiedzi słowa, a i desygnaty których nie użyłem.Dość prostackie.
Wole byc prostym czlowiekiem niz jakims popierdolencem . Religie, srigie, world peace, NWO, greenpeace - wszystko wrzucam do jednego wora.
Ludzi ktorzy maja chyba za malo interesujace wlasne zycie i musza zajmowac sie bzdurami dla mas. Ale trzeba przeciez czyms karmic swoj "niezwykle inteligetny i otwarty umysl".
Ja mam wyjebane i zyje mi sie lepiej. ;]
Jesteś po prostu komentatorem. Często celna uwaga, często głupia ale śmieszna. W zasadzie cię szanuję i nawet lubię twoje wstawki z dupy. I nie będę się pastwił nad błędnymi cytatami i brakiem jajec do przyznania się do błędu.
Masz wyjebane i żyje ci się lepiej. Zazdroszczę trochę, ale niektórym się trafia fuks, a niektórym myślenia w chuj.
@DnameIN
Chrześcijaństwo jest etapem w rozwoju człowieka. Ze wszystkich religi najekonomiczniejszym, o czym świadczą wyniki. Ewolucja nie dzieli się na epoki literackie - jest ciągła.Chrześcijaństwo nie istnieje bez greckiej filozofi, ta bez Echnatona, ten bez idei która po prostu była konieczna dla dalszego rozwoju człowieka.
Nie bronię cenzury, ale nie cała wiedza jest przeznaczona dla maluczkich.
Dowód w naukach przyrodniczych nie musi być matematyczny. np. w matematyce 2i2 to 4. W naukach przyrodniczych 2i2 to zazwyczaj 4, ale czasem 22.Statystycznie(pewne badania) ostatnie wybory wygrał Kaczor.Jak jest każdy widzi. Nauki naturalne opierają się na "zazwyczaj", ścisłe na "zawsze".
Obserwacja ludzi w Afryce, Azji dowodzi jednego - są trochę niżej w zaawansowaniu ewolucyjnym - my potrafimy znaleźć planete do zasiedlenia i ją zasiedlić (na poziomie komórkowym). Oni nie.