Kabraxis napisał(a):
No to teraz zes dopierdolil pieknie piszac ze w EVE sa 4 rasy uj wie po co i nic wiecej. Nawet nie bede komentowal bo mi sie niechce poprostu.
To ze ty masz wstret do czytania to nie znaczy ze kazdy ma. Tyle.
Szkoda, że ci się nie chce. Wstrętu do czytania nie mam, natomiast w MMO jest mi obojętne jakie historie powymyślali sobie devsi. Może trudno ci to zrozumieć, ale lecąc na pve w eve jest mi zupełnie obojętne czy raz jest 4 czy 400 czemu pixel do którego strzelam ma taki a nie inny kształt/kolor... etc etc.
Grałem swego czasu długo na rgp shardzie UO. Cała erpg otoczka po prostu mi się już przejadła. To raz a dwa RPG w grach ma sens tylko w grze gdzie jest to w jakiś sposób odgórnie narzucone inaczej zawsze będzie burdel.
Pisząc o fabule na poziomie lotr miałem na myśli książkę, nie jakąś grę
. Ale ok, niech ten rift ma nawet jakąś fabułę. Ciekawe po ilu rajdach na moby przestaniesz zwracać na nią uwagę. Siła eve to nie fabuła a mechanika. To, że możesz się bawić w odkrywce to tylko kwestia mechaniki. Ofk dobra fabuła nie przeszkadza ale dla mnie jest mało znaczącym dodatkiem. Mamy nieco inne wizje "dobrej gry" MMO.
@Embe, masz rację. DFO mogłoby być lepsze i ma kijowych devsów, którzy kładą lachę na klientów
. Mimo wszystko nie ma obecnie alternatywy (eve pominę), więc dobrze że chociaż jest to co jest. I skoro wciąż w to gram, a pro pvperem nie jestem, to w jakimś stopniu spełnia moje oczekiwania.