Nestor napisał(a):
Tu przypomnienie, ze gry robi sie dla kasy, a nie dla chwaly. Jesli badanie rynku wykazuje ze zbroje rodem z gundama sprzedadza sie lepiej niz skorzane kapoty, to firma zrobi zbroje z gundama. Pozostaje glosowanie portfelami, ale jesli badania rynku sie nie myla, to nic z tego glosowania nam nie przyjdzie.
Trochę zaprzeczenie samemu sobie.
Badanie rynku są jakie są bo ludzie właśnie NIE głosują portfelami tylko kupują ze względu na sentyment albo cokolwiek innego i przełykają wkurwiające ich "nowości dla gówniarzy".
Wiesz z jednej strony się nie dziwię , bo to ,że nie kupisz gry może zupełnie nic nie dać ,a nawet jeżeli głosowanie portfelami by coś dało to i tak w perpektywie następnej gry/gier / w najlepszym scenariuszu w jakimś dodatku do D3 czyli perspektywie lat pewnie - w takim razie ludzie to olewają.
Skoro to olewają to Blizzard / Activision ich pierdoli , developerzy się przekonali , że wylewanie żali na forum nie przekłada się na decyzję w sprawie kupna gry tak często jak myślano ,a skoro nerdy tylko narzekają ,a później kupują i tak to po jaką cholerę robić zmiany w grze mające ich zadowolić?
Ja Diablo 3 nie kupię , ze względu na RMAH , ogólny styl graficzny i teraz jeszcze te idiotyczne sety. Co mi to da? Nic konkretnego.
Może nawet przez to ominie mnie niezła gra ,ale w dupie to już mam za często już mi się zdarzał niesmak po tym jak poszedłem na zbyt duży kompromis wydając sporo pieniędzy na grę mającą zbyt wiele rzeczy ,które mnie denerwowały i przez to uprzykrzały mi pełne cieszenie się zakupionym produktem.